Home Games Borderlands 3’s Takedown at the Guardian Breach is vanaf nu beschikbaar

Borderlands 3’s Takedown at the Guardian Breach is vanaf nu beschikbaar

De nieuwste gratis content update van de game biedt een veeleisende uitdaging op hoog niveau voor alle spelers. Daarnaast brengt deze update een patch voor Mayhem Mode 2.0 – Borderlands 3’s endgame leveling-systeem.
 Takedown at the Guardian Breach – een nieuwe endgame uitdaging ontworpen om je vaardigheden en uitrusting op de proef te stellen – is nu beschikbaar als een gratis toevoeging aan het Borderlands 3 basisspel. Om de gloednieuwe trailer voor Takedown at the Guardian Breach te zien scroll je naar beneden.

Deze nieuwe Takedown is een extreme uitdaging die schaalt naar het aantal spelers in je partij, maar is bedoeld om een volledige partij van vier Vault Hunters tot het uiterste te duwen. Samen onderneem je een verkenningsmissie naar de planeet Minos Prime om de bron van een mysterieus Guardian-signaal te lokaliseren. Bij aankomst word je belegerd door een sekte schurkenstaten die Minos Prime onherroepelijk hebben getransformeerd.

Samen met nieuwe vijanden, platformonderdelen met lage zwaartekracht en environmental puzzels, zul je zowel een miniboss als een eindbaas moeten overwinnen. Als je het overleeft, word je beloond met veel nieuwe voorwerpen, waaronder thematische wapens, uitrusting en verzamelbare cosmetica.

Vandaag is het begin van Fase 1 in het plan van het Borderlands 3ontwikkelingsteam om Mayhem Mode 2.0 – Borderlands 3’s endgame leveling-systeem – te verfijnen. Fase 1 richt zich op Mayhem Level Stat Scaling en uitrusting, maar brengt ook enkele quality-of-life updates met zich mee.

Om meer te weten te komen over Mayhem 2.0 en de plannen van het team om de ervaring te verfijnen, kun je een kijkje nemen op deze blog. Daarnaast kun je deze week de ontwikkelaars Graeme Timmins en Grant Kao zien praten over Mayhem 2.0 in de  nieuwste aflevering van The Bordercast op het Borderlands Twitch kanaal.

Later deze maand, op 25 juni, mag je beginnen aan een wild nieuw avontuur vol grensrechtvaardigheid in Bounty of Blood, Borderlands 3’s derde betaalde campagne add-on. Klik hier om de gloednieuwe Bounty ofBlood-gameplay te zien die vannacht in première ging.

Bron © 2K

Vorig artikelVintage Love: hele maand romantische filmklassiekers bij Net5
Volgend artikelNokia 7.2 in James Bond-uitvoering met kogelwerende telefoonhoes