Home Nieuws Gaming Nieuws Bassie en Adriaan lanceren eigen game

Bassie en Adriaan lanceren eigen game

©Van Boven

Bassie & Adriaan lanceren vandaag een eigen animatiegame waarbij ze samen met hun fans op avontuur gaan. In Bassie & Adriaan: Een gouden vangst moeten spelers op zoek naar een schat door diverse uitdagende en leerzame puzzels op te lossen. Er is echter geen tijd te verliezen, want bekende boeven als de Baron, Vlugge Japie en B2 zitten ze op de hielen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en vanaf nu verkrijgbaar via de Google Play Store en Apple App Store.

Bassie & Adriaan: Een gouden vangst zit boordevol mini games en breintrainer-spelletjes. De spannende puzzelgame is de nieuwste aanwinst van de al imponerende collectie van het duo.

“We vinden het heel erg leuk! Vorig jaar hebben we onze tentoonstelling in Museum Vlaardingen succesvol afgesloten en nu mogen we aan het begin van het nieuwe jaar onze eigen game introduceren! Het doet mij heel erg goed om te zien dat Bassie & Adriaan nog lang niet zijn vergeten. En wie weet wat onze geanimeerde 3D-versies in de toekomst nog allemaal gaan beleven”, aldus Aad van Toor. Ook Bas van Toor is erg enthousiast over de nieuwe game. “Het is geweldig om deze geanimeerde versies van onszelf te zien. En het voordeel is dat we digitaal altijd jong blijven, dus we maken nog van alles mee”.

Voor gamestudio Midnight Pigeon is het een enorme eer dat ze het spel hebben mogen ontwikkelen. “We zijn ontzettend trots dat we jeugdhelden Bassie en Adriaan hebben mogen vereeuwigen in een videogame, waarbij we ook nog gebruik hebben kunnen maken van hun echte stemmen. Dat maakt het extra speciaal. Met deze game kunnen jonge fans nog jarenlang van het duo genieten”, aldus oprichter Vincent van Geel.

Bassie & Adriaan: Een gouden vangst is ontwikkeld door gamestudio Midnight Pigeon, bekend van spelletjes als Wickie de Viking: Avonturen en Maya de Bij: De doldwaze race. De game is vanaf nu verkrijgbaar voor €2,99 via de Google Play Store en Apple App Store en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bron en foto: ©Van Boven

Vorig artikelZesendertigste editie ESNS verenigt hoopvolle maar vermoeide muzieksector op digitaal platform
Volgend artikelKevin & The Animals op 21 mei 2022 naar RTM Stage, Rotterdam Ahoy