Home Nieuws Gadgets & Electronica Zet het beste feestje neer met de nu verkrijgbare JBL PartyBox 710

Zet het beste feestje neer met de nu verkrijgbare JBL PartyBox 710

©JBL - Harman

Krachtig JBL Pro-sound en een lichtshow op maat. Dankzij de nieuwe JBL PartyBox 710 wordt jij binnen no time gekroond tot Party Host of the Year.

De Partybox 710, de nieuwste in de JBL PartyBox-serie, heeft een RMS-output van 800 W waardoor je de trillingen van de beat voelt vanaf de toppen van je vingers tot aan je tenen. 

De nieuwe JBL PartyBox is niet slechts een speaker, maar heeft ook een indrukwekkende lichtshow die naadloos aansluit. Deze gloednieuwe lichtshow met 8 RGB-animaties wordt gecombineerd met LED’s en stroboscooplichten die synchroon lopen met de beat van de muziek. Zo ervaar je moeiteloos die vibe van je favoriete nachtclub of festival.

BYOB wordt letterlijk Bring Your Own Beats, want jij neemt de beat gewoon mee naar het volgende feestje van je vrienden. De spatwaterdichte JBL PartyBox 710 heeft een robuuste set wielen en een handgreep, waardoor hij gemakkelijk van de ene plek naar de andere kan worden vervoerd. De speaker beschikt ook over gitaar- en microfooningangen, evenals verbeterde bedieningselementen en geluidseffecten, zodat je al je favoriete liedjes tijdens een karaoke kunt meezingen.

Hebben jouw vrienden ook een JBL PartyBox en is dat de PartyBox 310 of 110? Dat is helemaal mooi! Dankzij de True Wireless Stereo kun je namelijk met één druk op de knop je JBL PartyBox 710 aan deze speakers koppelen voor een nog groter stereogeluid.  De JBL PartyBox 710 is nu verkrijgbaar via jbl.nl en de grote retailers voor €799.

Bron en foto © JBL – Harman

Vorig artikelBlack van Pearl Jam nieuwe nummer 1 in Radio Veronica Top 1000 Allertijden
Volgend artikelOpnieuw vuurwerk verbod tijdens jaarwisseling
Ik ben de eigenaar van Planetzone