Home Nieuws Gadgets & Electronica Xiaomi breidt Mi 11-serie uit met de Mi 11 Ultra in wereldwijde...

Xiaomi breidt Mi 11-serie uit met de Mi 11 Ultra in wereldwijde megalancering

Wereldwijd technologieleider Xiaomi lanceert drie nieuwe smartphones in de Mi 11-serie: de Mi 11 Ultra, de Mi 11i, de Mi 11 Lite 5G en Mi 11 Lite (4G). Daarnaast worden er ook twee nieuwe ecosysteemproducten gepresenteerd: de Mi Smart Band 6 – de nieuwste versie van Xiaomi’s populaire fitnesswearable – en de nieuwe smart home cinema, de Mi Smart Projector 2 Pro. Xiaomi blijft hiermee zijn assortiment van slimme producten uitbreiden, waarmee het nieuwe ervaringen beschikbaar maakt voor consumenten over de hele wereld en hun levens eenvoudiger maakt.

  • Mi 11 Ultra** – Xiaomi’s meest geavanceerde vlaggenship uit de Mi 11 serie voor een revolutie in smartphonefotografie en -videografie
  • Mi 11i*** – slanke krachtpatser die een uitstekend scherm combineert met Dolby Atmos® 
  • Mi 11 Lite 5G en Mi 11 Lite – ultraslanke en vederlichte smartphones die passen bij ieders stijl
  • Mi Smart Band 6 – nieuwste versie van ’s werelds bestverkochte smartband met groot 1,56”-scherm, SpO2-meetfuncties en meer fitnessmodellen
  • Mi Smart Projector 2 Pro – een nieuw soort thuisbioscoop met ondersteuning voor FHD en HDR10, omnidirectionele keystone correction en slimme connectiviteit

Mi 11 Ultra: Xiaomi’s meest geavanceerde vlaggenship uit de Mi 11 serie voor een revolutie in smartphonefotografie en -videografie

De Mi 11 Ultra borduurt voort op de baanbrekende legacy van de Mi 10 Ultra en is een belangrijke mijlpaal in professionele smartphonefotografie en -videografie. Deze smartphone is voorzien van Xiaomi’s meest krachtige en professionele drievoudige cameraopstelling tot nu toe, een krachtig Qualcomm® Snapdragon™ 888-mobiel platform, mooi quad-curved 120Hz AMOLED-scherm, revolutionair 67W bedraad en draadloos turbo-opladen (100 procent opgeladen in 36 minuten2). De Mi 11 Ultra is daarmee niet alleen een filmstudio op broekzakformaat, maar een premium vlaggenschip met alle benodigdheden om zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen. Alle drie de lenzen van de telefoon ondersteunen 8K 24fps-video voor uitstekende beeldkwaliteit en nauwkeurige, dynamische weergave. Het scherm biedt een levensechte kijkervaring met Dolby Vision®, HDR10+ en 1,07 miljard kleurweergaven. De Mi 11 Ultra heeft ook een uniek 1,11” AMOLED-achterscherm dat fungeert als always-on-scherm, notificatievenster, previewscherm voor selfies en meer.  De Mi 11 Ultra is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs vanaf 1199 euro* voor de 12GB+256GB-variant.

Mi 11i: elegante krachtpatser die een uitstekend scherm combineert met Dolby Atmos® audio

De Mi 11i biedt uitstekende prestaties op vlaggenschipniveau met het krachtige Qualcomm® Snapdragon™ 888-mobiele platform. Zijn geavanceerde 5 nm-procestechnologie biedt meer prestaties terwijl er minder energie voor nodig is. Het device heeft een frisse, nieuwe look en een slank en compact design. In tegenstelling tot de Mi 11 en Mi 11 Ultra heeft de Mi 11i een plat scherm, terwijl de premium glazen behuizing, 7,8 mm dikte en nieuwe vingerafdrukscanner aan de zijkant de gebruiker een meer comfortabele grip en gevoel bezorgen. Het 6,67” AMOLED DotDisplay heeft met 2,76 mm een van de kleinste uitsparingen voor de camera aan de voorkant. Ondersteuning voor HDR10+, 120 Hz-verversingssnelheid en 360 Hz-aanrakingssnelheid, evenals dual speakers en Dolby Atmos® – een primeur voor Xiaomi-smartphones – bieden een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring. De grote 4,520 mAh-batterij met ondersteuning voor 33W snelopladen zorgt ervoor dat de batterij de hele dag vol blijft, zodat de angst voor een lege batterij verleden tijd is.  De Mi 11i is verkrijgbaar in de varianten 8GB+256GB en 8GB+128GB vanaf een adviesprijs van respectievelijk 649 euro*.

Mi 11 Lite 5G en Mi 11 Lite: ultraslanke en vederlichte smartphones die passen bij ieders stijl

De Mi 11 Lite 5G en Mi 11 Lite zijn ontworpen voor jonge trendsetters en hebben een ultraslank licht ontwerp – met slechts 159 gram en 6,81 mm aan dikte bieden ze een comfortabel en licht gevoel in de hand. Beide telefoons hebben een drievoudige camerareeks met een hoofdcamera van 64 MP, en met éénklik-AI-cinemamodi bieden de apparaten een wendbare en gebruiksvriendelijke ervaring waarmee iedereen professionele foto’s en video’s kan maken met minimale inspanning. De Mi 11 Lite 5G en de Mi 11 Lite combineren echt vakmanschap en een rijk kleurenpallet. Daarnaast heeft de Mi 11 Lite 5G het nieuw aangekondigde Qualcomm® Snapdragon™ 780G3, wat garant staat voor krachtige prestaties en de hoogste productiviteit.  Vanaf 369 euro* is de Mi 11 Lite 5G verkrijgbaar in twee varianten: 6GB+128GB en 8GB+128GB. De Mi 11 Lite (4G) is verkrijgbaar vanaf 299 euro* in de opslagopties in 6GB+64GB en 6GB+128GB.

Gebruikers blijven een stap voorop lopen met de Mi Smart Band 6

De gloednieuwe Mi Smart Band 6 is de nieuwste editie van Xiaomi’s populairste lijn van wearables. Hij heeft een prachtig 1,56” groot AMOLED-scherm met een kristalheldere resolutie van 326 PPI en zo’n 50 procent meer schermruimte dan zijn voorganger4. Dit perfecte work-out-maatje heeft zijn fitnessmodusopties verdubbeld naar een totaal van dertig leuke en uitdagende work-out-types en biedt ook autodetectie voor zes veelvoorkomende fitnessactiviteiten. Het bevat ook een scala aan gezondheidsfuncties, waaronder SpO2-meting, hartslagmonitoring, verbeterde functies voor het bijhouden van slaap en meer1.  De Mi Smart Band is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs vanaf 44,99 euro*

Mi Smart Projector 2 Pro: maakt smart home cinema’s echt ‘smart’

De Mi Smart Projector 2 Pro brengt de bioscoopervaring naar mensen thuis. Het apparaat biedt een uitstekende beeldkwaliteit van 1920 x 1080 FHD, tot 1300 ANSI lumen hoge helderheid en ondersteuning voor HDR10 voor beter kleurcontrast. Het heeft ook ingebouwde 10W-speakers met ondersteuning voor DTS-HD en Dolby Audio™ voor uitstekende audioprestaties. De projector ondersteunt omnidirectionele keystone correction, waardoor gebruikers het scherm niet langer zorgvuldig hoeven te positioneren. De Mi Smart Projector 2 Pro draait op het Android TV™-systeem voor eindeloos entertainment en is uitgerust met ondersteuning voor Chromecast en Google Assistant5. De mogelijkheid om spraakopdrachten te geven, maakt van het device een nieuwe hub in het connected home van gebruikers.  De Mi Smart Projector 2 Pro is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs vanaf 999 euro*.

* Prijs en beschikbaarheid kunnen lokaal variëren – ga voor gedetailleerde salesinformatie naar je lokale mi.com-website.

** Mi 11 Ultra komt alleen beschikbaar in Europa.

*** Mi 11i is de, in China gelanceerde, Mi 11 Pro met een 108 megapixels camera. De Mi 11 Pro is alleen beschikbaar in China.  

1De SpO2-functie mag niet worden gebruikt voor medische doeleinden. Alle gegevens en tracking mogen alleen worden gebruikt voor persoonlijke referentie. 

2 Gegevens van Xiaomi Labs.

3 Alleen de Mi 11 Lite 5G wordt aangedreven door het Qualcomm® Snapdragon™ 780G 5G-mobiele platform, de Mi 11 Lite is voorzien van Qualcomm® Snapdragon™ 732G.

4  De schermgrootte van de Mi Smart Band 6 is ongeveer 50 procent groter in vergelijking met de Mi Smart Band 5. Gegevens verkregen van Huami labs.

5 Android TV en Chromecast zijn handelsmerken van Google LLC.

Bron en foto’s © Xiaomi