Home Nieuws Gadgets & Electronica Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD

Western Digital introduceert draagbare WD Elements SE SSD

Western Digital (NASDAQ: WDC) kondigt de WD Elements SE SSD aan, een nieuwe draagbare opslagoplossing die een handzaam formaat combineert met goede prestaties. Met de WD Elements SE SSD kunnen zowel zakelijke gebruikers als consumenten opgeslagen bestanden op laptops, desktops en andere apparaten gemakkelijk beheren en verplaatsen.

Met leessnelheden tot 400 MB/s en opslagcapaciteiten tot 2 TB stelt de nieuwe draagbare SSD gebruikers in staat om grote bestanden snel te verplaatsen. Dankzij de plug-and-play-functionaliteit is de drive direct klaar voor gebruik en naadloos in elke workflow te integreren.  

De WD Elements SE SSD heeft een compact, draagbaar ontwerp dat valbestendig is tot 2

meter, waardoor de drive geschikt is voor onderweg. 

Prijs en beschikbaarheid

De WD Elements SE SSD heeft een gelimiteerde garantie van drie jaar en is vanaf augustus verkrijgbaar in de Western Digital Store en via geselecteerde retailers. De verkoopadviesprijs voor de 480 GB schijf is € 89,99.

“Solid-state drives waren lange tijd iets dat niet alle consumenten konden

veroorloven”, aldus Fabrizio Keller, Sr. Product Marketing Manager EMEA bij Western Digital. “De WD Elements SE SSD maakt SSD-technologie toegankelijker. Mensen zouden niet moeten hoeven kiezen tussen betaalbaarheid, prestaties en betrouwbaarheid van een merk, en daarom zijn we verheugd dat de WD Elements SE SSD nu beschikbaar is.”

Bron en foto © Western Digital