Home Nieuws Gadgets & Electronica Voel elke beat met de draagbare JBL Charge 5 luidspreker

Voel elke beat met de draagbare JBL Charge 5 luidspreker

De JBL Charge 5, JBL’s nieuwste toevoeging aan de populaire Charge-serie, is nu verkrijgbaar. De robuuste luidspreker met water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound. Compleet met een nieuw opvallend JBL-logo en coole kleuren maakt je met de JBL Charge 5 pas echt een statement.  

Met de nieuwe en verbeterde technologie van de JBL Charge 5 geniet je overal van een indrukwekkend helder geluid en diepe bas. De ingebouwde powerbank die de Charge-serie zo populair heeft gemaakt, laadt telefoons en andere apparaten op via USB. Zo kom je nooit zonder stroom te zitten, zelfs niet tijdens een roadtrip of op de camping in eigen land. Kan de sfeer wel een boost gebruiken? Met de PartyBoost-functie koppel je meerdere compatibele draagbare JBL-luidsprekers aan elkaar.

De nieuwste versie van de JBL Charge-serie is voorzien van siliconen bumpers en een opvallend JBL-logo, wat een nieuwe draai geeft aan het iconische design van JBL. De muziek zal nooit stoppen dankzij het duurzame ontwerp, zelfs niet als we weer de wildste avonturen beleven.

De JBL Charge 5 is nu verkrijgbaar in zwart, blauw, grijs, rood, groen, blauw en camouflage op JBL.nl en bij de grote retailers voor

€179,-(link)

Bron © JBL