Home Nieuws Gadgets & Electronica Segway-Ninebot breidt haar premium KickScooter line-up uit met de P-serie!

[Video] Segway-Ninebot breidt haar premium KickScooter line-up uit met de P-serie!

© Segway - Ninebot

Segway-Ninebot is een high-tech bedrijf en één van ’s werelds top fabrikanten van elektrische mobiliteit. Het bedrijf leidt de technologische innovatie van micro-mobiliteit en brengt consumenten een uitstekende rijervaring. Na het bereiken van de mijlpaal van een totaal van 10 miljoen geproduceerde KickScooters en het introduceren van haar flagship KickScooter Series met de GT-serie deze zomer, zal de nieuwe premium KickScooter P-series dit najaar de Europese markt betreden met haar twee modellen: de P65E en P100SE.

© Segway – Ninebot

De P-serie: een geavanceerde serie KickScooters om moeiteloos naar je bestemming te rijden in stedelijke en landelijke gebieden

De Segway KickScooter P-serie bestaat uit twee modellen: de P65E wordt beschouwd als een stadscruiser (bereik tot 65km), terwijl de P100SE is bedoeld voor stads cross-over gebruik (bereik tot 100km). Met een geheel nieuw ontwerp in vergelijking met de andere KickScooters van het merk, is de P-serie ergonomisch ontworpen voor het comfort van de bestuurder, met zijn hoge stuurpen, breed stuur en grote voetplank, voor een veiligere en eersteklas rijervaring.

De P-serie heeft opvallende kenmerken waaronder enkele identieke. Beide modellen profiteren van de nieuwe grote SegPower Cross Season banden (10,5 inch voor & achter) die speciaal zijn ontwikkeld om de KickScooter het hele jaar door in alle soorten weer te gebruiken: in vergelijking met andere modellen is de grip aanzienlijk toegenomen om slippen op natte en besneeuwde wegen te voorkomen. Bovendien hebben gebruikers dankzij de geleilaag in de banden minder kans op lekrijden en minder onderhoud. Om de zichtbaarheid van de bestuurder in verschillende lichtomstandigheden te vergroten, zijn beide modellen uitgerust met een niet-verblindende 10W LED-voorlamp, naast de DRL (Daytime Running Light) die de bestuurder op elk moment van de dag zichtbaar maakt. De nieuw ingebouwde richtingaanwijzers (voor en achter) zijn toegevoegd voor veilig woon-werkverkeer. In de twee modellen zijn dubbele remsystemen ingebouwd om de veiligheid van de gebruikers te garanderen: schijfremmen (voor) en elektronische remmen (achter). Om de remveiligheid van de P100SE te verhogen, is aan de achterzijde een extra schijfrem toegevoegd. Bovendien verdragen de P65E en P100SE een maximaal laadvermogen van 120 kg dankzij het stevige frame. Om de gebruikerservaring te verbeteren, zijn op beide modellen nog enkele andere slimme functies toegevoegd: bestuurders kunnen de NFC-tag of de Segway-Ninebot mobiele APP gebruiken om hun KickScooters te (de)vergrendelen. Daarnaast kunnen elektronische apparaten tijdens de rit worden opgeladen via de USB C-poort op de KickScooter.

© Segway – Ninebot

Segway KickScooter P65E: Een geweldige metgezel voor wie graag zijn omgeving ontdekt.

Met een nettogewicht van ongeveer 28 kg, een gemakkelijk opvouwmechanisme in 3 seconden, kan de P65E beschouwd worden als een handige woon-werkoplossing in stedelijke gebieden. Met een maximumsnelheid van 25 km/u en een bereik tot 65 km kan hij gebruikers gemakkelijk en in een redelijke tijd naar hun bestemming brengen. De motor met een nominaal vermogen van 500 W is perfect voor cruisen in de stad en het maximale vermogen van 980 W zorgt ervoor dat hoeken tot 22% kunnen worden beklommen, zodat gebruikers alle wegomstandigheden kunnen benutten. Bestuurders kunnen profiteren van de korte oplaadtijd (tot 4 uur) om plannen te maken om op ontdekking te gaan!

© Segway – Ninebot

Segway KickScooter P100SE: avonturen worden beter met een groter bereik!

De KickScooter P100SE is een topmodel voor wie op zoek is naar avonturen in stedelijke gebieden en een betrouwbare en robuuste metgezel nodig heeft. Met een maximumsnelheid van 25 km/u en een bereik tot 100 km kunnen gebruikers een heerlijke reis beleven, vooral met de dubbele armvering voor en achter om de rit soepeler dan ooit te maken, op elk soort terrein. Voor een mooie rit in de stad zal het nominale vermogen van 650W zijn werk doen en dankzij het maximale vermogen van 1350W kan de P100SE hellingen met een hoek tot 23% beklimmen. Naast het technische ontwerp heeft de P100SE een speciale functie voor gebruikers die zich verbonden willen voelen met Segway; de “Welcoming Light” functie projecteert omgevingslicht met “Segway”. Gebruikers kunnen het logo activeren en deactiveren op de Segway-Ninebot mobiele app.

© Segway – Ninebot

Beschikbaarheid en prijzen

De Segway KickScooter P-serie is beschikbaar voor pre-order op de officiële Europese Segway.com online brand store (in Frankrijk, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Oostenrijk, Ierland en Portugal) met een gratis accessoire (exclusief op de online brand store). De producten zullen naar verwachting ook beschikbaar zijn bij Segway-Ninebot’s geselecteerde retail partners, in de winkel en online vanaf de tweede helft van oktober.

Productspecificaties, prijzen en retail beschikbaarheid van de producten op de Europese markt kunnen licht verschillen per land. Meer informatie op onze officiële website: https://www.segway.com/

Bron en foto © Segway – Ninebot