Home Nieuws Gadgets & Electronica Polar introduceert the Pacer Series: twee hardloophorloges met krachtige trainingtools &...

[Video] Polar introduceert the Pacer Series: twee hardloophorloges met krachtige trainingtools & herstelfuncties

© Polar Electro

Polar Electro – ’s werelds beste keuze op het gebied van persoonlijke begeleiding voor fitness, sport en gezondheid – lanceert Polar Pacer en Polar Pacer Pro, twee hardloophorloges die zowel beginnende als ervaren hardlopers de benodigde tools en inzichten bieden om kilometers bij te houden en hen waardevolle informatie over hun training tonen.

Beide horloges zijn speciaal ontworpen voor hardlopers en uitgerust met verschillende functies die kenmerkend zijn voor Polar. Met behulp van deze nieuwe functies biedt de Polar Pacer serie persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens de reis van iedere hardloper: vanaf de eerste kilometer tot de marathon en daarna. “Hardlopen is een erg populaire en geliefde sport die nog steeds aan een opmars bezig is. We zien bijvoorbeeld dat één vierde van alle trainingen die onze gebruikers registreren bestaat uit een run. Bij Polar doen we er alles aan om de begeleiding en ondersteuning te bieden die nodig is voor het nastreven van een gezonde en actieve levensstijl. We leveren daarom een paar prachtige hardloophorloges, elk met een helder scherm, een volledig nieuw high-performance hardware platform, onze wereldberoemde polshartslagmeting en krachtige trainingstools voor een niet te evenaren hardloopervaring”, aldus Sander Werring, CEO van Polar Electro. “De productnaam Pacer gaat een lange weg in onze geschiedenis. Enkele tientallen jaren geleden was het een revolutionaire hartslagmeter voor hardlopers en we bouwden voort op deze heritage om een nieuwe productlijn te creëren die alles bundelt wat we weten over hardlopen”, voegt hij eraan toe.

© Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro: voor zij die beter willen worden in hardlopen
Ieder aspect van de Polar Pacer Pro is ontworpen met de hardloper als uitgangspunt. Het horloge is ultralicht, heeft een krachtige processor en bevat geavanceerde trainingstools die ervaren hardlopers helpen bij het verbeteren van hun prestaties. De levensduur van de batterij biedt bij het volledig inschakelen van GPS en hartslagmeting tot 35 uur training.

Het compacte ontwerp van de Polar Pacer Pro voel je nauwelijks om je pols en biedt maximaal comfort zowel tijdens het hardlopen als daarna. De ergonomische super-grip buttons zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De aluminium rand zorgt daarbij voor een elegante touch.

Dankzij het heldere, energiezuinige MIP (memory-in-pixel), reflecterende kleurendisplay kunnen hardlopers hun statistieken onder alle weersomstandigheden goed bekijken. Het ultradunne Corning Gorilla Glass 3.0 scherm zorgt voor maximale duurzaamheid. De nieuwe processor zorgt dankzij de snellere verwerking voor een soepelere, krachtigere gebruikerservaring en betere prestaties.

Polar Pacer Pro wordt geleverd met de innovatieve SHIFT™ adapter. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig het uiterlijk van hun horloge aanpassen met ieder standaard 20mm polsbandje met quick release spring bars.

© Polar Pacer

Polar Pacer: voor zij die de hardloopmicrobe te pakken willen krijgen
De Polar Pacer is het ultieme hardloophorloge voor startende hardlopers. Het geeft met behulp van de meest essentiële functies de eenvoud van het hardlopen als geen ander weer. Daarbij heeft het horloge alle tools rondom training, slaap en herstel die nodig zijn om opslag verliefd te worden op de sport. 

De Polar Pacer biedt een grote verscheidenheid aan functies om hardlooptrainingen te begeleiden, ondersteunen en personaliseren. Hij helpt letterlijk van iedere run een goede run te maken, tegenslagen te voorkomen die op hun beurt kunnen leiden tot blessures en demotivatie en een nieuw niveau van fitheid te bereiken.

Polar Pacer heeft veel overeenkomsten met de Polar Pacer Pro op het gebied van ontwerp en functies, zoals het MIP-scherm en het ultradunne Corning Gorilla Glass 3.0-scherm. Hij is licht, dun, eenvoudig te gebruiken en esthetisch aantrekkelijk, met super-grip buttons voor een nog betere gebruikerservaring. 

Prijzen en beschikbaarheid
De Polar Pacer Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €299,90 via Polar.com en winkels over de hele wereld in de kleuren Carbon Gray, Snow White, Midnight Blue, Autumn Maroon en Aurora Green. Aurora Green is later dit jaar beschikbaar. De Polar Pacer is beschikbaar voor pre-orders via Polar.com voor €199,90 in Night Black, Cloud White, Deep Teal en Purple Musk en wordt in mei verzonden.

Zowel de Polar Pacer als de Polar Pacer Pro worden geleverd met specifieke Polar siliconen polsbandjes die zorgen voor een prettige pasvorm en optimale hartslagmeting. De Polar Pacer kan bevestigd worden aan iedere standaard polsband van 20mm met quick release spring bars en met de meegeleverde SHIFT-adapter™ kunnen Polar Pacer Pro-gebruikers ook elke standaard 20 mm polsband bevestigen. 

Een nieuwe collectie van Polar en Polar Pacer Pro accessoires en polsbandjes is beschikbaar vanaf medio mei.

Bron en foto © Polar Electro

Vorig artikelThe Passion te volgen met gebarentolk en audiodescriptie
Volgend artikelOfficiële opening van de Scheveningse Noordboulevard op 6 mei
Ik ben de eigenaar van Planetzone