Home Nieuws Gadgets & Electronica OPPO zet met nieuwe Find X3 Series toon op het gebied...

[video] OPPO zet met nieuwe Find X3 Series toon op het gebied van kleur met baanbrekende visuele technologie

Vandaag heeft OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, de nieuwe premium Find X3 Series gelanceerd. De OPPO Find X3 Pro 5G is het vlaggenschip van de serie en beschikt over een futuristisch design, een geavanceerde quad-cameraopstelling en een meeslepend beeldscherm. Het is de eerste OPPO-smartphone die zowel 1 miljard kleuren vastlegt, bewaart en weergeeft, wat zorgt voor een levensechte en kraakheldere kijkervaring. Aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 5G Mobile Platforms, biedt de OPPO Find X3 Series gebruiksgerichte specificaties. De OPPO Find X3 Series is vanaf 22 maart verkrijgbaar in Nederland. Om de lancering te vieren, biedt OPPO verschillende combideals aan bij aankoop van een toestel uit de nieuwe OPPO Find X3 Series.

Als onderdeel van de nieuwe Find X3 Series, worden vandaag ook de OPPO Find X3 Neo 5G en de Find X3 Lite 5G gelanceerd voor een zo breed mogelijk bereik onder smartphonegebruikers.

Maggie Xue, President van OPPO West-Europa:‘’We waren al buitengewoon trots op het wereldwijde succes van de Find X-series. De nieuwe Find X3 Series benadrukt de innovatie waar we bekend om staan. Ons vlaggenschip model, de OPPO Find X3 Pro 5G, combineert ongekende prestaties op het gebied van beeldregistratie met een elegant ontwerp. We willen onze gebruikers helpen om kleuren tot leven te brengen door ze de tools te geven om 1 miljard kleuren vast te leggen én te ervaren met een innovatief en tegelijkertijd stijlvol toestel.’’

OPPO Find X3 Pro 5G: krachtige beeldvorming met op maat gemaakte sensoren

Het paradepaardje van de nieuwe Find X3 Series, de OPPO Find X3 Pro 5G, is de eerste smartphone die twee primaire 50MP-camera’s (groothoek- en ultragroothoek) combineert en gebruik maakt van de innovatieve Sony IMX 766-beeldsensor die smartphonefotografie naar een hoger niveau tilt.

De OPPO Find X3 Pro 5G beschikt ook over 10-bit beeld- en videoverwerking, een professionele functie op DSLR-niveau die hoogwaardige videobeelden oplevert met een groter dynamisch bereik en meer kleurdiepte voor professionele nabewerkingen – ideaal voor diegenen die hun content naar een nog hoger niveau willen tillen.

Met de nieuwe Cinematic Mode wordt er bovendien optimaal gebruik gemaakt van de 10bit-mogelijkheden met 4K-video, een breed dynamisch kleurbereik en video-opname in log format. Dit biedt volledige handmatige controle over ISO, witbalans, sluitertijd en focus voor optimale video-contentcreatie. Bovendien introduceert de OPPO Find X3 Pro 5G een ultragroothoekcamera met een zogeheten freeform-oppervlaktelens die vervorming rond de randen van foto’s en video’s drastisch helpt te verminderen.

Kleurrijk display, premium design


De OPPO Find X3 Pro 5G maakt gebruik van een innovatief 10-bit Full-Path Colour Management System om foto’s en video’s tot 1 miljard kleuren vast te leggen, op te slaan en weer te geven. De kracht van de 50MP-camera’s in combinatie met het 1 miljard-kleurendisplay van de OPPO Find X3 Pro 5G zorgen voor een professionele kleurnauwkeurigheid binnen handbereik. Bovendien zien apps, games en entertainment er fantastisch uit dankzij de 120Hz-verversingssnelheid en QHD+-resolutie.

Robuust en stijlvol

Het futuristische design van de OPPO Find X3 Pro 5G beschikt over een schitterend beeldscherm van hoge kwaliteit. OPPO heeft zich gefocust op een eersteklas ontwerp en verwerkte de cameramodule in de achterzijde, als geïntegreerd onderdeel van het strakke en slanke geheel waardoor het toestel prettig in de hand ligt. De OPPO Find X3 Pro 5G is bij uitstek geschikt voor content creators die vaak on-the-go zijn, omdat het toestel is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Zo beschikt de smartphone over een robuuste rand en is hij tevens stof- en waterbestendig (IP68 gecertificeerd).

Aangedreven door het toonaangevende mobiele platform van Qualcomm

De OPPO Find X3 Pro 5G levert innovatie op alle niveaus, inclusief prestaties, met behulp van het nieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform. Door gebruik te maken van het meest geavanceerde mobiele platform van het jaar, stelt OPPO haar gebruikers in staat gemakkelijk te multitasken en te schakelen tussen de meest zware apps. De OPPO Find X3 Pro is daarnaast toegankelijk voor 5G-connectiviteit in alle uithoeken van de wereld.

De combinatie van het mobiele platform van Qualcomm en de toonaangevende 4500mAh-batterij zorgt voor uitstekende batterijprestaties, of het nu gaat om gamen of binge-watchen. Met 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charge, 30W AirVOOC Wireless Flash opladen en omgekeerd opladen, is deze smartphone altijd klaar voor gebruik.

OPPO Finx X3 Neo Galatic Silver

Mensgericht denken

OPPO is vereerd om voor de Find X3 Pro 5G samen te werken met Duitse componist en filmmuziekproducent Hans Zimmer, die exclusieve beltonen en meldingsgeluiden voor dit toestel heeft ontwikkeld*. Met meer dan 200 projecten op zak, heeft Hans Zimmer verschillende toonaangevende prijzen in de wacht gesleept, waaronder een Academy Award®, twee Golden Globes®, drie Grammy’s®, een American Music Award en een Tony® Award.

Kleurenblindheid treft een op de 12 mannen en een op de 200 vrouwen. Ook daar heeft OPPO bij stilgestaan. Met Color Vision Enhancement, als onderdeel van ColorOS 11.2, heeft OPPO een uitgebreidere versie van de Munsell 100 Hue Test gemaakt, die een van de 765 mogelijke schermkalibraties oplevert. Dit resulteert in optimale kleurcorrectie voor de ogen van iedere Find X3 Pro-gebruiker.

OPPO Find x3 Lite

OPPO Find X3 Neo 5G en Find X3 Lite 5G: allround innovatie

De OPPO Find X3 Neo en Find X3 Lite leveren 5G-connectiviteit en sterke prestaties voor een breed publiek, dankzij het gebruik van geavanceerde Qualcomm® Snapdragon™ 5G mobiele platforms.

Net zoals zijn grotere broer, levert de OPPO Find X3 Neo 5G een krachtige quad-cameraopstelling met dezelfde Sony-beeldsensor verwerkt in de hoofdcamera. Door het gebruik van zowel optische als elektronische beeldstabilisatie levert de OPPO Find X3 Neo 5G loepzuivere beelden, zelfs bij weinig licht of veel beweging. En met zijn 90Hz AMOLED-scherm, HDR10+-compatibiliteit en 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charge, wordt er tijdens het streamen of browsen ook een uitstekende gebruikservaring gegarandeerd.

Met de OPPO Find X3 Lite 5G kunnen gebruikers profiteren van de beste functies van de Find X3 Series tegen een charmante prijs. De smartphone wordt geleverd met hetzelfde premium, elegante en tegelijkertijd ultraslanke design en draait op Qualcomm® Snapdragon™ 765G Mobile Platform.

Gecombineerd met een krachtige quad-camera, AI-beeldvorming en 65W SuperVOOC 2.0 Flash Charge, maakt de Find X3 Lite 5G OPPO’s innovatieve technologieën voor een nog breder publiek beschikbaar.

Blijf up-to-date en verbonden met OPPO Watch OTA 1.6

OPPO kondigt ook de nieuwste OTA 1.6-software aan voor OPPO Watch, het eerste draagbare smart device van het merk dat draait op Google’s WearOS. Deze update introduceert 15 nieuwe wijzerplaten, waaronder twee die het ontwerp van de Find X3 Pro weerspiegelen voor verbeterde synergie. Gebruikers kunnen hun telefoon nu lokaliseren vanaf hun horloge en deze gebruiken om de camera te activeren, waardoor cameratrillingen worden verminderd en groepsfoto’s makkelijker worden vastgelegd. De bijgewerkte functies maken de OPPO Watch nog intelligenter en veelzijdiger, en zullen op 11 maart wereldwijd beschikbaar zijn via een software update.

OPPO Find X3 Neo

Prijzen en beschikbaarheid

De OPPO Find X3 Series is vanaf 22 maart verkrijgbaar bij o.a. de OPPO E-store, T-Mobile, MediaMarkt, KPN, Vodafone, Belsimpel, Coolbue, Bol.com, Tele2, Ben, Mobiel.nl, Ritel en BCC:

  • OPPO Find X3 Pro 5G met 12GB RAM + 256 GB ROM, in de kleuren Gloss Black en Blue, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.149 euro.
  • OPPO Find X3 Neo 5G met 12GB RAM + 256 GB ROM, in de kleuren Galactic Silver en Starlight Black, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro.
  • OPPO Find X3 Lite 5G met 8GB RAM + 128 GB ROM, in de kleuren Astral Blue en Starry Black is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 449 euro.

LINKS:

OPPO Find X3 Pro 5G

OPPO Find X3 Neo 5G

OPPO Find X3 Lite 5G

OPPO-combideals


Vanaf 11 maart tot en met 18 april biedt OPPO verschillende combideals aan bij aankoop van een toestel binnen de OPPO Find X3 Series. Consumenten krijgen:

  • Een OPPO Watch 46mm t.w.v. €329, OPPO AirVOOC 45W Wireless Charger t.w.v. €79 en Kevlar beschermhoes t.w.v. €49 cadeau bij aankoop van een OPPO Find X3 Pro 5G.
  • Een OPPO Watch 41mm t.w.v. €249 en OPPO Enco W51 True Wireless Headset t.w.v. €119 cadeau bij aankoop van een OPPO Find X3 Neo 5G.
  • Een OPPO Enco X True Wireless Headset t.w.v. €179 cadeau bij aankoop van een OPPO Find X3 Lite 5G.

*OPPO zal de nieuwe beltonen en meldingen die zijn samengesteld door Hans Zimmer uitrollen met een OTA-update

Bron en foto’s © OPPO

Vorig artikelFrenna dropt duet met Nigeriaanse ster Yemi Alade vlak voor de release van zijn album
Volgend artikelLive programma ESPN weekeinde 13 maart 2021
Ik ben de eigenaar van Planetzone