Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus onthult wereldwijde lanceerdatum en belangrijkste kenmerken van hun volgende vlaggenschipproducten

[Video] OnePlus onthult wereldwijde lanceerdatum en belangrijkste kenmerken van hun volgende vlaggenschipproducten

© OnePlus

Wereldwijd technologiemerk OnePlus kondigt vandaag hun volgende wereldwijde lanceringsevenement aan: ‘Cloud 11’ op 7 februari 2023 in New Delhi, India. En die onthulling gaat gepaard met een feestelijk cadeautje voor OnePlus’ trouwe gebruikers: Onderaan krijg je al een sneak peek te zien van hun nieuwste vlaggenschiptoestel. Hint: OnePlus brengt twee van hun meest geliefde functies terug!  

Het aankomende OnePlus-evenement heet ‘Cloud 11′ omdat de verbeterde technologie en prestaties van de vlaggenschipproducten uit 2023 OnePlus-gebruikers helemaal van Cloud 9 naar Cloud 11 zullen brengen. Het evenement trapt het nieuwe jaar af met schitterende vooruitzichten voor tech-liefhebbers en OnePlus’ trouwe community. En vandaag wordt al een tipje van de sluier opgelicht over twee van de producten die het op het ‘Cloud 11’-evenement zullen worden voorgesteld: de OnePlus 11 5G en de OnePlus Buds Pro 2

De OnePlus 11 5G is het nieuwste vlaggenschiptoestel van OnePlus en brengt de snelle en vlotte ervaring van het merk naar een nieuw hoogtepunt. Deze nieuwe smartphone is ook uitgerust met twee zeer geliefde functies: de terugkeer van de iconische Alert Slider, die het schakelen van stil-trillen-luid vergemakkelijkt, en de geavanceerde Hasselblad camera waardoor gebruikers foto’s van topkwaliteit kunnen vastleggen.  

OnePlus zal ook de OnePlus Buds Pro 2 voorstellen op het evenement. Deze nieuwe oortjes beloven een volwaardige en glasheldere audio-ervaring van stereokwaliteit.  De aankondiging van deze twee nieuwe producten toont opnieuw dat OnePlus zichzelf steeds verder blijft ontwikkelen. “We zijn enorm tevreden dat we deze boeiende producten met vernieuwde en verbeterde prestaties op de markt kunnen brengen”, aldus Pete Lau, oprichter van OnePlus, Senior Vice President en Chief of Product bij OPPO en OnePlus, “De OnePlus 11 5G, de OnePlus Buds Pro 2 en de andere nieuwe producten zijn tot stand gekomen door co-creatie met onze community en uitgerust met de meest geavanceerde technologie om onze gebruikers een verfijnde ervaring te bieden.”

Bron en foto © OnePlus