web analytics
Home Nieuws Gadgets & Electronica Nieuw ontworpen Ninebot KickScooter F-serie en uitgebreide garantiedekking* voor tubeless luchtbanden

[video] Nieuw ontworpen Ninebot KickScooter F-serie en uitgebreide garantiedekking* voor tubeless luchtbanden

© Segway-Ninebot

Segway-Ninebot, de toonaangevende wereldwijde fabrikant van micro-mobiliteitsoplossingen brengt haar nieuw ontworpen F-serie KickScooters naar Europese klanten en zet een nieuwe standaard in de industrie door een uitgebreide garantiedekking te bieden die ook haar grote en innovatieve tubeless luchtbanden omvat.

Nieuwe F Series Powered by Segway

De Ninebot KickScooter F Series Powered by Segway heeft het kenmerkende designconcept van het bedrijf met een fris nieuw jasje en een verbeterd driehoekig frame; stijlvol maar eenvoudig met een vleugje energieke oranje kleuraccenten. Het biedt een aantal uitzonderlijke upgrades, waaronder de grote luchtbanden en krachtige remsystemen voor een verbeterde rijervaring, terwijl rekening wordt gehouden met veiligheid en duurzaamheid.

Kies degene die het beste bij jou past: F25E, F30E of F40E

Voor gebruikers met verschillende behoeften bestaat de Ninebot KickScooter F-serie uit meerdere modellen met verschillende prestatieconfiguraties.

Alle drie de modellen bieden een maximumsnelheid tot 25 km/u, een slank en gekleurd dashboard, veiligheidsvoorzieningen zoals gecertificeerde E-MARK-reflectoren, LED-verlichting en een veiligheidsbel. De KickScooters bieden de keuze uit 3 rijmodi en 1 loopmodus om zich aan te passen aan verschillende wegomstandigheden en gebruikersscenario’s. De verschillende modellen bieden verschillende keuzes in actieradius op een enkele lading (F25E tot 25 km; F30E tot 30 km en F40E tot 40 km), evenals verschillende motorvermogens en sterkere klimhoeken.

Andere functies en specificaties

Wat betreft het remmen maakt de F-serie KickScooters gebruik van een remhendel die zowel de elektronische rem (voorwiel) en de schijfrem (achterwiel) controleert en dus zorgt voor efficiënt, stabiel en veilig remmen. Daarnaast zorgt het milieuvriendelijke energieterugwinningssysteem ervoor dat er geen energie verloren gaat, terwijl het eigen Smart Battery Management System (BMS) van het bedrijf de prestaties en duurzaamheid van de accu nauwlettend in de gaten houdt en optimaliseert. En last but not least: het accupakket bevindt zich in de voetsteun voor een laag zwaartepunt dat bijdraagt aan meer rijstabiliteit en veiligheid.

Verlengde garantiedekking* op de grote 10-inch tubeless luchtbanden!

De Ninebot KickScooter F-serie maakt gebruik van grote 10-inch luchtbanden die schokken absorberen en bovenal de rijervaring aanzienlijk verbeteren met meer comfort en stabiliteit. Met uitzondering van de KickScooter F25E, die luchtbanden met een binnenband heeft, hebben de F30E- en F40E-modellen unieke tubeless luchtbanden met een extra geleilaag in elke band, waardoor het risico op lekrijden aanzienlijk wordt verminderd en er dus minder onderhoud nodig is.

Gedurende een beperkte periode (1 september 2021 tot 31 december 2021) zullen de tubeless luchtbanden van de nieuwe Ninebot KickScooter F-serie (met uitzondering van het F25E-model) onder bepaalde voorwaarden* worden toegevoegd aan de standaard garantiedekking. Ga voor meer informatie naar www.segway.com.

Productspecificaties, prijzen en retailbeschikbaarheid van de Ninebot KickScooter F-serie Powered by Segway op de Europese markt kunnen per land licht verschillen. Beschikbaarheid wordt verwacht vanaf september 2021. Meer informatie vindt u op

www.segway.com

Bron en foto’s © Segway-Ninebot