Home Nieuws Gadgets & Electronica LG start met lokale verkoop oprolbare OLED TV

[video] LG start met lokale verkoop oprolbare OLED TV

LG Electronics (LG) start in verschillende landen, waaronder Nederland, met de verkoop van ’s werelds eerste en enige oprolbare televisie, de LG SIGNATURE OLED R. Geïnteresseerde klanten kunnen de felbegeerde tv vanaf deze week pre-orderen. De officiële site gaat live op 1 april , waar klanten ook virtueel de baanbrekende innovaties van de LG SIGNATURE OLED R kunnen ervaren. Deze unieke tv zal beschikbaar zijn in Nederland voor de retailprijs van €99.999,-. 

Als ‘s wereld eerste en enige oprolbare televisie is de SIGNATURE OLED R een echt toonbeeld van exclusiviteit. Deze baanbrekende technologie herdefinieert niet alleen waartoe een tv in staat is, maar brengt ook een revolutie teweeg in de manier waarop ruimte wordt gebruikt. Het 65 inch OLED-scherm is uit één geheel gemaakt en beschikt over zelfoplichtende pixels en onafhankelijke dimregeling om een beeldkwaliteit van verbazingwekkende diepte en levendigheid te leveren. In tegenstelling tot andere tv’s, die ruimte innemen zelfs als ze uitstaan, biedt de SIGNATURE OLED R vrijheid in de ruimte door alleen te verschijnen wanneer de tv wordt gebruikt. Ieders interieur is daarmee perfect ruimtelijk en visueel in harmonie. Gebruikers kunnen hun favoriete content in de Full View-stand bekijken, discreet de sfeer in Line View bepalen of de ruimte optimaal gebruiken met Zero View. 

Elke oprolbare tv wordt op bestelling geproduceerd, nauwgezet geassembleerd en afgewerkt met oog voor detail door de meest ervaren productieprofessionals in de LG fabriek in Zuid-Korea. 

LG SIGNATURE OLED R maakt gebruik van een OLED-paneel dat is gecertificeerd door de Zwitserse Société Générale de Surveillance (SGS) omdat het minder luchtverontreinigende stoffen produceert, het gebruik van gevaarlijke stoffen vermindert en gemakkelijker te recycleren is. De tv maakt gebruik van ’s werelds eerste Eyesafe-gecertificeerde tv-panelen die voldoen aan de lage blauwlichtemissie-eisen van het Amerikaanse Eyesafe en is tevens gunstig beoordeeld door TÜV Rheinland en Underwriters Laboratories. 

klik hier voor meer informatie over de LG SIGNATURE OLED R.

LG Electronics

Bron en foto © LG

Vorig artikelWonder Woman in première bij Pathé Thuis: vervolg kaskraker krijgt online primeur
Volgend artikel[video] Welk duo kroont zich tot Popquiz-kampioen?
Ik ben de eigenaar van Planetzone