Home Nieuws Gadgets & Electronica Geniet van een volle surround sound met de Sony HT-S400-soundbar

[video] Geniet van een volle surround sound met de Sony HT-S400-soundbar

© Sony

Sony lanceert de HT-S400 – een krachtige 2.1-kanaals soundbar voor een levensecht cinemageluid in de woonkamer. De HT-S400 garandeert een krachtige audio-ervaring dankzij de S-Force PRO Front Surround-technologie en een stevige 330W aan totaal vermogen.

X-Balanced-luidsprekerunit en Separated Notch Edge
De frontluidsprekers zijn voorzien van een X-Balanced-luidsprekerunit. Deze heeft een unieke rechthoekige vorm die het diafragma maximaliseert. Dit resulteert in minder geluidsvervorming en een heldere weergave van dialogen. De Separated Notch Edge op de X-Balanced Speaker Unit verbetert de verticale amplitudesymmetrie voor een heldere geluidkwaliteit door een innovatieve insneden op de rand van de speaker unit. Deze biedt ondersteuning om de spanning binnen en buiten de rand van het diafragma onder controle te houden. Gesproken teksten komen beter tot zijn recht tijdens een ruige actiescène of een spannend gespreksmoment.

Vol basgeluid
De soundbar wordt geleverd met een krachtige draadloze subwoofer met een grote 160 mm-luidsprekerunit, voor een dieper en rijker basgeluid. De draadloze subwoofer versterkt de impact van alles wat de gebruikers bekijken en beluisteren, van het diepe gerommel van de donder tot de stevigste bass beats.

© Sony

Moeiteloos BRAVIA integreren
De HT-S400 aansluiten op een Sony BRAVIA TV gaat snel en eenvoudig. Dankzij de geïntegreerde gebruikersinterface verschijnen de instellingen voor de soundbar automatisch in het Quick Settings-menu van de BRAVIA TV. De instellingen en het volume zijn gemakkelijk met de afstandsbediening van de BRAVIA aan te passen. De HT-S400-soundbar is uitgerust om draadloze audio van een BRAVIA TV te ontvangen en is daardoor vrij van extra kabels.

Een intuïtieve gebruikerservaring
De soundbar is ontworpen om een intuïtieve gebruikerservaring te bieden. De geluids- of audiomodus van de HT-S400 is naar wens van de gebruiker instelbaar via de afstandsbediening. Het systeem biedt tevens een snelle toegang tot de Voice-modus. De Night-modus is voor wie wil tv-kijken zonder het hele huis wakker te houden. Het handige OLED-schermpje op de soundbar zorgt voor meer gebruikscomfort. Deze geeft in één oogopslag de statusinformatie van de soundbar weer.

Met duurzaamheid voor ogen
Sony’s producten zijn niet alleen ontworpen met het oog op een uitstekend geluidskwaliteit maar ook met het milieu in het achterhoofd. In het achterpaneel van de HT-S400-subwoofer is een door Sony ontwikkelde hergebruikte plastic geïntegreerd en is ontworpen volgens de maatschappelijk verantwoorde ‘Made to be remade’-filosofie. Ga voor meer informatie naar deze pagina.

Prijzen en beschikbaarheid
De HT-S400 is vanaf april 2022 verkrijgbaar in de Benelux voor € 270.

Link: HT-S400

Bron en foto © Sony

Vorig artikel[Video] The Searchers kondigt nieuwe releasedata aan van ‘Lamb’, ‘Operation Fortune’ en ‘C’mon C’mon’
Volgend artikelWolf Alice – La Madeleine, Brussel – 6/11/2022> Nieuwe datum & nieuwe zaal