Home Nieuws Gadgets & Electronica Verleg je grenzen met de nieuwe dynamische Redmi Note 10 serie

Verleg je grenzen met de nieuwe dynamische Redmi Note 10 serie

De wereldwijde technologieleider Xiaomi breidt zijn line-up van smartphones in het middensegment uit met de Redmi Note 10 Pro,  Redmi Note 10, Redmi Note 10S en Redmi Note 10 5G. Met de 108MP Voyager, de 64MP Adventurer, de AMOLED Explorer en de 5G Pioneer is deze reeks een voortzetting van Xiaomi’s streven om iedereen de nieuwste smartphone-ontwikkelingen te bieden en het middensegment een nieuwe definitie te geven.

Redmi Note 10 Pro orange, black and green

Redmi Note 10 Pro: 108MP en 120Hz AMOLED nieuw in de Redmi Note Serie

De Redmi Note 10 Pro heeft een camera met een van de hoogste resoluties voor smartphones. Dat maakt het toestel een topper in het middensegment als het gaat om het maken van foto’s. De 108MP sensor met 9-in-1 binning-technologie en Dual native ISO laat je de fijnste details vastleggen, zorgt voor een hoger dynamisch bereik en biedt een spectrum aan fotobewerkingsmogelijkheden. Dankzij de Nachtmodus 2.0, op basis van een RAW-multi-frame algoritme, zijn zelfs onder slechte lichtomstandigheden fantastische beelden te maken.

De Redmi Note 10 Pro biedt mogelijkheden voor het schieten van zowel pro als telemacro time-lapse video’s. Andere nieuwe features zijn Photo Clones, Video Clones, Dual Video en Long exposure-modi om het delen van foto’s of video’s via je favoriete socialmedia-apps nog leuker te maken.

Met een naadloos herontwerp, inclusief een Arc-vingerafdruksensor aan de zijkant en een 6,67″ 120Hz AMOLED DotDisplay, biedt het toestel een soepele gebruikerservaring. De smartphone is verkrijgbaar in drie kleuren: Onyx Gray, Glacier Blue en Gradient Bronze. De Redmi Note 10 Pro is elegant én duurzaam dankzij zijn Corning® Gorilla® Glass 5 aan de voorzijde, dat beschermt tegen strepen en krassen. 

Als het gaat om prestaties, is de Redmi Note 10 Pro goed uitgerust met een van de krachtigste  4G-processors op de markt, de Qualcomm® Snapdragon™️ 732G. Deze is ideaal voor gamers en streamers. Het toestel biedt geweldige prestaties bij een laag stroomverbruik. Verder kun je rekenen op een geweldig geluid door de dual speakers en een uitstekende on-the-go kijkervaring. Dankzij de 5,020mAh (typ) batterij en geavanceerd 33W snelladen, kun je snel weer verder. 

Redmi Note 10 Green

Redmi Note 10: We blijven de smartphone-ervaring in het middensegment opnieuw uitvinden

De Redmi Note 10 biedt een geweldige kijkervaring dankzij de 6.43” AMOLED DotDisplay. Net als bij de Redmi Note 10 Pro is dit toestel ook opnieuw ontworpen en geupdatet met onder meer een Arc-vingerafdruksensor aan de zijkant, 33W-snelladen, een 360 graden lichtsensor en hoogwaardige dual speakers. 

De Redmi Note 10 legt elk moment vast via de vier camera’s, waaronder een 8MP groothoekcamera voor groepsfoto’s, een 2MP macro-camera voor  close-ups en een  2MP dieptesensor voor portretten. De 48MP hoofdcamera laat je ook fantastische foto’s maken. Het toestel is uitgerust met Pro time-lapse-mogelijkheden. Dit als aanvulling op de eerdere mogelijkheden op het gebied van slow motion, nachtmodus en reguliere time-lapse-mogelijkheden.  De Redmi Note 10 is voorzien van een snelle dag-tot-dag processor voor elk soort gebruik: de splinternieuwe Qualcomm® Snapdragon™ 678.

Redmi Note 10 green white and black

Redmi Note 10S & Redmi Note 10 5G

Over deze twee toestellen zal later meer informatie volgen aangezien deze pas later dit jaar beschikbaar zullen zijn voor de Nederlandse en Belgische markt. De Redmi Note 10S is alleszins een mooie toevoeging binnen het middensegment en de Redmi Note 10 5G maakt 5G toegang betaalbaar voor iedereen. 

De nieuwe toestellen uit de Redmi Note 10 serie krijgen twee Android updates vanuit Google en vier MIUI updates. De security updates zitten hierin verwerkt. De pre-installed apps en advertenties kunnen handmatig worden uitgeschakeld, waarbij Xiaomi graag assisteert met een guideline.

Tot slot: als de officiële smartphonepartner van PUBG Mobile Esports 2021 biedt de Redmi Note 10 serie iedereen de gelegenheid om zijn grenzen van het gamen in het middensegment te verleggen. 

Redmi Note 10 white and green

Beschikbaarheid

De Redmi Note 10 Pro en Redmi Note 10 zullen beschikbaar zijn vanaf 31 maart en de Redmi Note 10S en de Redmi Note 10 5G vanaf eind mei via onder andere:

Mi.com/nl, Belsimpel, Media Markt, Coolblue, Bol.com en Mobiel

De lokale prijzen van de Redmi Note 10 serie zijn nog niet bekend en worden later gedeeld.  Prijzen zulllen vermoedelijk varieren van 260 tot 300 euro

Bron en foto’s © Xiaomi