Home Nieuws Gadgets & Electronica Urenlang comfortabel werken met de Trust Bayo muis

Urenlang comfortabel werken met de Trust Bayo muis

Trust Bayo: de muis die de belasting op je arm en pols vermindert

Haal de spanning van je pols met de Trust Bayo. Het verticale ontwerp van de Trust Bayo zorgt ervoor dat je pols en arm in een meer natuurlijke positie blijven in vergelijking met conventionele computermuizen. Je kunt urenlang comfortabel werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het overbelasten van je arm.

Volgens Brandwatch zijn polspijn-klachten begin 2021 met 96% gestegen ten opzichte van januari 2019. De Trust Bayo verlicht je van wat spanning. Naast de ergonomie wordt de Bayo geleverd met een aantal andere functies om je door een werkdag heen te helpen. Hij is draadloos, heeft een bereik tot 10 meter en wordt geleverd met een kleine USB-dongle die in de muis zelf kan worden opgeborgen. Hij is oplaadbaar, dus je hebt geen wegwerpbatterijen nodig, en hij heeft RGB om er een persoonlijk tintje aan te geven.

Verticaal ontwerp
Het verticale ontwerp van de Bayo is uiterst comfortabel in gebruik, zelfs tijdens de langste werkdagen. Ontlast je pols en arm, en werk comfortabel.

Draadloos
Met 10 meter draadloos bereik heb je voldoende bewegingsvrijheid. Mocht je de batterij moeten opladen, dan kun je met de meegeleverde USB-C-kabel de muis tijdens het opladen blijven gebruiken.

RGB
Voor een unieke twist is de Trust Bayo voorzien van mooie RGB lampjes. Creëer een muis die bij je identiteit past door hem wat extra flair te geven.

Draai je greep om
Met zijn verticale vormgeving maakt de Trust Bayo het werken een stuk comfortabeler. Hij is draadloos, oplaadbaar en wordt geleverd met tal van functies om je te helpen productief te blijven. Met het Clevergreen-initiatief van Trust wordt de Bayo in een milieuvriendelijke verpakking geleverd, waarbij zo weinig mogelijk plastic wordt gebruikt; het is de slimme oplossing.

Over Trust Home en Office
Het assortiment dat voorziet in al je behoeften thuis en op kantoor (of waar je ook wilt werken) en dat comfort biedt bij een drukke levensstijl. Alles wat je nodig hebt voor een beter gebruiksgemak, waaronder draadloze muizen, slimme multimediatoetsenborden, laptopstandaards en webcams; of je deze nu bedient vanaf je bank of bureaustoel.

Bron en foto © Trust