Home Nieuws Gadgets & Electronica Transcend introduceert krachtige PCIe M.2 SSD MTE240S voor gaming- en contentcreatie-markten

Transcend introduceert krachtige PCIe M.2 SSD MTE240S voor gaming- en contentcreatie-markten

Gaming is een bloeiende wereldwijde industrie en het creëren van inhoud is tegenwoordig ook populairder met de aanhoudende groei van sociale netwerken. Het hebben van een betrouwbaar opslagapparaat is daarom een vereiste geworden. Transcend Information, Inc. (Transcend®), een toonaangevend merk van digitale opslag- en multimediaproducten, kondigt met trots de release aan van de MTE240S, een PCIe M.2 solid-state drive (SSD), om te voldoen aan de toenemende behoefte aan digitale opslag. De MTE240S is gebouwd volgens de nieuwste PCIe 4.0-specificaties en gemaakt van hoogwaardig 3D NAND-flashgeheugen en ontketent bliksemsnelle overdrachtssnelheden tot 3800 MB / s. De SSD is beschikbaar in capaciteiten tot 1 TB en wordt geleverd met een ultradunne koellichaam van grafeen, wat zorgt voor een naadloos soepele en stabiele opslagervaring voor zowel gamers als makers van inhoud.

3.800 MB / s hoge snelheid voor ononderbroken prestaties
Voldoet aan de NVMe 1.4-specificatie, is de MTE240S ingebed met de nieuwste PCIe Gen4 x4-interface en een 4-kanaals controller, wat resulteert in overtuigende prestaties van 3.800 MB / s lees- en 3200 MB / s schrijfsnelheden. De schijf verlaagt effectief de latentie van het systeem, waardoor gamers een voorsprong op de concurrentie krijgen en videobewerking door makers van inhoud mogelijk wordt.

Blijf koel met een koellichaam van grafeen
De MTE240S van Transcend is voorzien van een ultradun koellichaam van grafeen dat de componenten op een geschikte temperatuur houdt tijdens snelle bewerkingen. De bedrijfstemperatuur blijft binnen een acceptabel bereik, zodat de snelheid niet wordt beïnvloed door hitte. Dynamisch thermisch smoormechanisme bewaakt de temperatuur te allen tijde. Dit houdt niet alleen de algehele systeemstabiliteit op peil, maar verlengt ook de levensduur van de SSD. De MTE240S is ook ontworpen met LDPC-codering voor grotere gegevensintegriteit. Al deze technologieën zijn gericht op een veiligere, duurzamere opslagervaring voor gamers en makers van inhoud.

SSD-toepassingssoftware
De eigen SSD Scope-software, die gratis kan worden gedownload van de Transcend-website, is een op maat gemaakte kit die de gezondheid van een SSD meet. Tools zijn onder meer Drive-informatie weergeven, S.M.A.R.T. Status, diagnostische scan, beveiligd wissen, firmware-update, TRIM inschakelen, gezondheidsindicator en systeemkloon.

Bron © Transcend

Vorig artikelCBR wil examenleeftijd tijdelijk naar 18 jaar
Volgend artikelOnePlus introduceert OnePlus 9-flagshipserie en eerste OnePlus Watch
Ik ben de eigenaar van Planetzone