Home Nieuws Gadgets & Electronica Stream je favoriete muziek en podcasts moeiteloos in 360° Sound met de...

Stream je favoriete muziek en podcasts moeiteloos in 360° Sound met de JBL® Link Portable

Van podcasts tot je favoriete muziek: ontdek de JBL Link Portable. Met de 360° JBL Signature Sound en ingebouwde Chromecast en Google Assistent heeft deze speaker niet alleen de brains maar ook de beauty dankzij zijn stijlvolle kleuren. 

De JBL Link Portable beschikt over eenvoudige Wi-Fi en Bluetooth-streaming zodat je altijd verbonden bent. Dankzij de AirPlay 2 support gaat het streamen van Apple Music of lokaal opgeslagen nummers van Apple-apparaten makkelijker dan ooit. Toch nog hulp nodig? Vraag het de ingebouwde Google Assistent! 

Omring jezelf met de diepe, krachtige bas van de JBL Link Portable waar je ook bent. Rustig opstaan met een podcast in bed? Keihard meezingen met je favoriete nummers onder de douche? Thuis aan het werk? Tuinfeestje? Het kan allemaal. Dankzij de volledige waterbestendige IPX-7 behuizing en acht uur draagbare afspeeltijd is niets te gek.

Liever een compactere en bekabelde luidspreker? Ga dan voor de stijlvolle JBL Link Music. Met zijn kleine formaat straalt de luidspreker krachtig geluid uit in alle richtingen met behulp van een 360-graden transducer. Muziek streamen of vragen om de laatste weer- en nieuwsupdates is ook geen probleem voor de JBL Link Music.
De JBL Link Portable (€149) en JBL Link Music (€99) zijn nu beschikbaar via JBL.nl in de kleuren zwart, grijs en blauw.