Home Nieuws Gadgets & Electronica Start het jaar slim met de nieuwe Mi Watch Lite

Start het jaar slim met de nieuwe Mi Watch Lite

Maak kennis met de Mi Watch Lite: de ideale en stijlvolle partner om jouw goede voornemens on track te houden. Deze nieuwe, geavanceerde wearable helpt je bij een gezonde en slimme start van 2021. De Mi Watch Lite breidt het spectrum aan mogelijkheden uit met slimme features voor het tracken van zowel in- als outdooractiviteiten, jouw slaapkwaliteit en stressniveau. Bovendien is hij waterbestendig.

Slimmer fit worden in stijl 

De Mi Watch Lite is gemaakt om slimmer fit te worden en je dagelijkse (sport)activiteiten nog beter te monitoren. Deze wearable beschikt over een speciaal ingebouwde GPS- en GLONASS- technologie, waarmee je een nog beter signaal hebt om nieuwe loop- en wandelroutes uit te stippelen en je outdooractiviteiten nog beter te tracken. Het horloge bevat ook een 3-Axis digitale accelerometer en een  3-Axis gyroscoop om elf verschillende sportactiviteiten voor binnen en buiten, van joggen, wielrennen tot jouw home work-out, nauwkeurig te kunnen meten.  En sporten doen we natuurlijk graag in stijl – daarom is de horlogeplaat beschikbaar in het zwart, zilver of zandkleur en kan je een kleurrijke band kiezen in het zwart, roze, ivoor, marineblauw of olijfgroen. Met z’n 35 gram is de Watch een lichtgewicht en nauwelijks voelbaar om de pols.

Track je slaapkwaliteit en stressniveau 

De Mi Watch Lite is een professionele upgrade voor het monitoren van je gezondheid en dagelijkse activiteiten. Naast de hartslagmeter heeft de Mi Watch Lite ook een functie die je dagelijkse slaapcycli monitort. Is het jouw voornemen om stress beter onder controle te houden, dan biedt de Mi Watch Lite ook verschillende ademhalingsprogramma’s om je daarbij te helpen.

Wist je dat?

Nog enkele coole snufjes op een rij:

  • De Mi Watch Lite heeft een batterijduur van tot wel negen dagen. De batterij volledig opladen duurt slechts twee uur. 
  • Het device is waterbestendig tot wel vijftig meter diep. Daarbij kan de wearable ook verschillende zwembewegingen monitoren. 
  • Alle data worden direct gesynchroniseerd via de Xiaomi Wear app
  • De Mi Watch Lite is compatibel met het Android-besturingssysteem en iOS.
  • Er zijn meer dan 120 verschillende emoji’s beschikbaar.
  • Adviesprijs: €59,99

Bron © Xiamoi