Home Nieuws Gadgets & Electronica Sony presenteert vlogcamera RX0 II waar mogelijk alle vloggers op hebben gewacht

Sony presenteert vlogcamera RX0 II waar mogelijk alle vloggers op hebben gewacht

Sony presenteert vlogcamera RX0 II. Deze camera onderscheidt zich met andere vlogcamera’s doordat deze onder andere heel compact is, maar nog een onderscheidende eigenschap is de microfoonaansluiting. Daardoor sluit je gemakkelijk een externe microfoon aan voor uitstekende geluidskwaliteit!

Uiterlijk van een GoPro

Deze camera doet je vooral denken aan een GoPro. Dat komt omdat de camera net zo compact is als een GoPro en daarnaast veel overeenkomende eigenschappen heeft, zoals: water- en schokbestending.

Unieke eigenschappen

De RX0 II kan je gemakkelijk draadloos aan andere camera’s verbinden. Daardoor kan je gemakkelijk andere invalshoeken filmen en nog van hoge kwaliteit ook. Deze camera kan namelijk in 4K met 30p filmen. Dat is helemaal van deze tijd, want er is veel vraag naar 4K. YouTube ondersteunt 4K uploads, dus dat is ideaal.

Speciaal statief

Bij de camera is een speciale handgreep meegeleverd. Deze handgreep is ideaal, want deze is afgestemd met de camera. Op dit statief kan je ook meteen je externe microfoon laten rusten.

Prijs

De RX0 II-set met de VCT-SGR1-vlogkit (inclusief beugel) is vanaf mei 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 800.

Onlangs was Jongerensite PlanetZone aanwezig bij de pers presentatie van deze aankomende vlogcamera. Quint dekker van Sony vertel kort hierover in dit onderstaande filmpje.

foto’s Sony Nederland

Vorig artikelFoto’s Dutch Comic Con Jaarbeurs Utrecht 23 maart 2019 (mobiel)
Volgend artikelDe nieuwe Netflix Original-serie Quicksand
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!