Home Nieuws Gadgets & Electronica Sony introduceert draadloze noise-cancelling sport-headphones WF-SP800N

Sony introduceert draadloze noise-cancelling sport-headphones WF-SP800N

Volledige ‘true wireless’ noise-cancelling headphones met een spatwaterbestendig ontwerp en nieuwe slimme luisterfuncties

  • Prettig sporten met muziek zonder storende geluiden van buitenaf
  • Comfortabel draaggenot voor urenlang bewegen zonder beperkingen
  • Gevormd voor maximale stabiliteit zodat ze goed in het oor blijven zitten
  • De water- en stofdichtheid van de headphone en lange batterijautonomie zorgt voor een flinke boost tijdens de dagelijkse muziekbeleving, ook tijdens het sporten
  • Naast digitale ruisonderdrukking beschikt de WF-SP800N ook over een ambient sound-modus, om van favoriete nummers te genieten zonder afsluiting van de omgeving
  • Integratie Sony Headphone Connect App en Google Assistant met nieuwe intelligentie luister- en belfuncties

Een sportieve levensstijl is gezond en zeer populair op dit moment. Om de actieve muziekliefhebber optimaal te ondersteunen introduceert Sony de WF-SP800N draadloze sport-headphone. Dit model produceert een uitstekend geluid en is inzetbaar tijdens een cardiotraining, rustgevende yogasessie of tijdens het sporten in het park.

Spatwaterdicht, goede pasvorm en handzaam

De WF-SP800N zijn ontworpen voor een actieve levensstijl. Met een IPX55 waardering is de WF-SP800N spatwaterbestendig. Dit betekent dat de oordopjes inzetbaar zijn in de regen. Ook zweet zal de headphones niet beschadigen en is eenvoudig af te spoelen na afloop van de workout. Het unieke design van de headphone garandeert een veilige en comfortabele pasvorm. Deze doppen komen niet van hun plaats tijdens het joggen op de loopband of het rennen om de trein te halen.

Een volle batterij gaat tot 18 uur lang mee met Noise Cancelling ingeschakeld en 26 uur zonder de ruisonderdrukking. De headphones worden geleverd in een compacte case die tevens als oplader fungeert. Ideaal voor een laadbeurt onderweg. De in-ears hebben tevens een snellaadfunctie – slechts 10 minuten laden biedt een batterijlevensduur van 60 minuten. De WF-SP800N is eenvoudig via Bluetooth met iedere smartphone of tablet te verbinden.

Concentratie bij iedere work-out

Door de integratie van noise cancelling kunnen sporters zich goed concentreren in een drukke sportschool of buiten in het park. Pratende mensen, ratelende fitnessapparaten en andere storende geluiden worden automatisch weggefilterd. Speciaal voor trainingen in de buitenlucht is er de Ambient Sound functie. Hiermee worden omgevingsgeluiden juist versterkt zodat sporters verkeersveilig kunnen hardlopen op straat.

Ruim baan voor de beats en 360 Reality Audio integratie

Naast noise cancelling bieden deze modellen ook de EXTRA BASS sound voor diepe bastonen. Hierdoor heeft de headphone krachtige lage tonen, die extra pit geven om door een opdracht of training te werken. De WF-SP800N is tevens geschikt om360 Reality Audio content af te spelen in combinatie met een deelnemende streaming-app. 360 Reality Audio is een meeslepende audio-ervaring die gebruik maakt van object-gebaseerde audiotechnologie. Dit creëert het gevoel alsof er een live een performance bijgewoond wordt.

Intelligente luisterervaring

Om de headphone aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Deze beschikt onder meer over een uitgebreide equalizer. De mogelijkheden zijn eindeloos, van het instellen van een ontspannen luisterervaring voor een rit naar het werk tot een stevige bas om een trainingsprogramma vol te houden.

Een nieuwe toepassing bij dit model is een Advanced Adaptive Sound Control functie die automatisch het omgevingsgeluid afstemt op de activiteit en locatie van de gebruiker. Zo kan er bij het sporten buiten gekozen worden voor wat meer geluid. Terwijl bij gebruik in het openbaar vervoer de ongewenste ruis beperkt worden en bij het fitnessen de bassen extra kunnen geaccentueerd worden.

Bediening binnen handbereik

Met een simpele vingerbeweging over de rechteroordop kan de muziek worden afgespeeld en gestopt. Ook kan een nummer worden overgeslagen en het volume geregeld worden. Zet de muziek uit om te horen wat er in de omgeving gebeurt, door een vinger op het linkeroordopje te leggen. Het volume wordt dan direct teruggedraaid en laat de omgevingsgeluiden binnen. Zo kan er snel overgeschakeld worden naar een gesprek zonder de oordopjes weg te nemen. Bovendien pauzeert de Wearing Detection-functie automatisch de muziek bij het uitdoen van de dopjes. Vervolgens gaat de muziek automatisch verder wanneer de in-ears weer gebruikt worden.

Dit nieuwe model is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan door middel van spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. Het zoeken van informatie, aanzetten van een nummer op Spotify en herinneringen instellen, het kan allemaal.

De WF-SP800N is tevens geschikt voor het voeren van handsfree telefoongesprekken in stereo of kiezen voor één oortje, ook wanneer de andere aan het opladen is.

De WF-SP800N is vanaf juli 2020 in de Benelux verkrijgbaar, in zwart, wit, oranje en blauw voor € 200. Bekijk via deze link een productvideo van de WF-SP800N

Bron © Sony