Home Nieuws Gadgets & Electronica SanDisk: extreme geheugenkaarten en iXpand draadloze oplader

SanDisk: extreme geheugenkaarten en iXpand draadloze oplader

Tijdens de IFA in Berlijn heeft Sandisk nieuwe producten gelanceerd:

  • Gebruikmakend van de nieuwste NVMe-technologie onthult het bedrijf zijn snelste geheugenkaart ooit, de SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B. Deze nieuwe kaart is ontworpen voor fotografen en videografen die de meest geavanceerde technologie nodig hebben om inhoud van hoge kwaliteit te kunnen opslaan en bewerken. Met meer dan driemaal de snelheid van de huidige geheugenkaarten, maakt de CFexpress-kaart consistente opname van RAW 6K video en verbeterde workflow-efficiëntie mogelijk. De SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B is later dit jaar verkrijgbaar.
  • Daarnaast lanceert het bedrijf de 1 TB SanDisk Extreme PRO SD UHS-I-geheugenkaart – ’s werelds snelste 1 TB  UHS-I SD-kaart. Deze SD-kaart met extreem hoge capaciteit is dit najaar verkrijgbaar en is perfect voor het maken van 4K UHD-video en sequentiële burst mode fotografie.

  • Een ander baanbrekend product van SanDisk is ’s werelds eerste twee-in-één draadloze oplader met automatische lokale back-up, de iXpand Wireless Charger. Het nieuwe apparaat biedt consumenten lokale back-up voor Qi-geschikte iPhone- en Android-apparaten tijdens het opladen. Het is een gemakkelijke manier om herinneringen veilig te houden zonder dat men de gebruikelijke manier van opladen hoeft aan te passen. Voor consumenten die snel extra opslag aan hun iPhone willen toevoegen en ruimte willen vrijmaken voor meer foto’s en video’s, rolt SanDisk ook de nieuwe iXpand Flash Drive Go uit. Beide producten zijn vanaf vandaag beschikbaar in geselecteerde regio’s.
https://www.planetzone.nl/western-digital-introduceert-nieuwe-wd_black-opslagoplossingen-voor-gamers/