Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsungs nieuwe Webcam Monitor vanaf eind september beschikbaar

Samsungs nieuwe Webcam Monitor vanaf eind september beschikbaar

© Samsung

Samsung onthult vandaag zijn 24 inch Webcam Monitor S4 (modelnaam: S40VA).  Met een ingebouwde webcam, luidsprekers en microfoon helpt deze monitor thuiswerkers om makkelijker verbonden te zijn en samen te werken.  

“Samsung zet zich voortdurend in om klanten oplossingen te bieden die aan hun eisen voldoen en tegelijkertijd innovatie en een superieure ervaring bieden“, zegt Evert Van Camp, Display Director van Samsung Benelux. “We hebben de S4-monitor ontworpen met de nieuwe, hybride werkomgeving in gedachten. Dankzij de webcam bovenaan het scherm kunnen gebruikers makkelijker deelnemen aan een videoconferentie, een online les volgen of een virtueel evenement bijwonen. Allemaal vanaf dezelfde monitor.”

Met een 2,0megapixel FHD-camera en een infraroodcamera voldoet de S4 aan alle specificaties die nodig zijn om deel te nemen aan een videoconferentie of virtuele vergadering. De pop-up camera wordt geactiveerd door deze in de monitor te duwen en te laten opspringen.Voor snellere inlogsnelheden en extra gebruiksgemak, is de S4 ‘Windows Hello’-gecertificeerd. Dat betekent dat gebruikers binnen 2 seconden inloggen of hun computer ontgrendelen. Biometrische sensoren activeren en scannen het gezicht van de gebruiker, waardoor het niet nodig is om een ​​wachtwoord in te voeren. Gebruikers hebben direct toegang tot hun Windows 10-apparaten, apps en websites.

Samsungs S4 Webcam Monitor heeft een Full HD-resolutie (1920×1080) en een horizontale en verticale brede kijkhoek van 178 graden. Die zorgt voor levendige en heldere kleuren en een optimale weergave vanuit elke hoek. De monitor werkt als een USB-hub. Hierdoor is het mogelijk meerdere apparaten tegelijkertijd aan te sluiten. Door de ingebouwde webcam en luidsprekers, hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over poorttekorten.

De ergonomische standaard zorgt voor maximale productiviteit en comfort, dankzij zijn ontwerp en  compatibiliteit met Video Electronics Standards Association (VESA). Met de in hoogte verstelbare standaard (HAS) en kantel- en draaifunctie van de monitor passen gebruikers de monitorpositie volledig aan hun wensen aan.De monitor is gebouwd met Samsungs flikkervrije functies met weinig blauw licht. Deze functie is speciaal ontworpen om vermoeide ogen tegen te gaan. De monitor is hiervoor door TUV Rheinland, de toonaangevende internationale certificeringsgroep, bekroond.

Met ingebouwde 2W dubbele stereoluidsprekers biedt de monitor een verbeterde audio-ervaring bij videoconferenties en het bekijken van video’s. Met HDMI-, DP-, D-Sub- en Audio-uitgangen zijn er volop aansluitmogelijkheden.

Samsungs S4 Webcam Monitor is vanaf eind september beschikbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van €289,-.

https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1881/24S40VA

ModelS40VA
      DisplayScreen Size24”
Flat / CurvedFlat
Aspect Ratio16:9
Brightness (Typical)250 cd/㎡
Resolution1,920 x 1,080 (FHD)
Frame RateMax 75Hz
Viewing Angle178° (Horizontal) / 178° (Vertical)
        InterfaceD-Sub1EA
HDMIHDMI 1.4 (1EA)
Display PortDisplay Port 1.2 (1EA)
USB PortsUSB 3.0 (3EA) – 1Up, 2 Down
SpeakerYes
Audio InYes
HeadphoneYes
Built-in Camera2.0 Mega-pixel FHD, with Infrared camera and mic
Windows Hello CertificationYes
    DesignColorBlack
HASYes
TiltYes
SwivelYes
PivotYes
Wall MountYes (100×100)
EcoENERGY STARYes
Recycled PlasticYes

Bron en foto © Samsung