Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung lanceert slimme 4K laser projector The Premiere voor ultieme thuisbioscoopervaring

Samsung lanceert slimme 4K laser projector The Premiere voor ultieme thuisbioscoopervaring

Tijdens de internationale liveshow ‘Life Unstoppable’ presenteerde Samsung de nieuwe 4K slimme laser projector The Premiere. De 4K laser projector zorgt voor de ultieme thuisbioscoopervaring in ieder huis. The Premiere is de nieuwe aanwinst in Samsungs bekroonde Lifestyle TV-productportfolio. Vanaf dit najaar start Samsung met de wereldwijde verkoop van The Premiere in de VS, Europa en Korea. Binnenkort is The Premiere verkrijgbaar – de LSP9T en LSP7T – die een 4K-beeldresolutie ondersteunt en waarmee je in een handomdraai een 130 inch scherm projecteert. The Premiere LSP9T is ’s werelds eerste HDR10+ gecertificeerde projector met drievoudige lasertechnologie. Hierdoor geniet je van prachtige kleuren en een contrast dat geweldige diepte toevoegt aan heldere en donkere scènes met een piekhelderheid van maximaal 2.800 ANSI lumen.

The Premiere ondersteunt als eerste projector de Filmmaker-modus. Zo kijk je gegarandeerd films zoals de regisseur het bedoeld heeft. Daarnaast is de slimme projector uitgerust met Samsungs Smart TV-platform, waardoor je streaming video-apps van grote contentpartners binnen handbereik hebt. En je verbindt mobiele devices heel eenvoudig met de functies Tap View en mobile mirroring.

“De afgelopen maanden brengen we steeds meer tijd thuis door. De TV is het centrum van entertainment geworden en daarnaast je fitnesspartner, medewerker en belangrijke nieuwsbron”, aldus Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “The Premiere geeft een nieuwe kijk op de thuisbioscoopervaring met een geheel nieuw, compact ontwerp, 4K-beeldkwaliteit en groots geluid.”

The Premiere wordt geleverd in een compact, ruimtebesparend ontwerp, zodat hij in iedere woonkamer past. De projector heeft een ultrakorte projectieafstand, waardoor je The Premiere vlak voor de muur kunt plaatsen. Deze 4K laser projector heeft krachtige ingebouwde woofers en Acoustic Beam surround sound, waardoor je naast een 4K-beeldkwaliteit ook over perfect geluid beschikt.

In 2016 lanceerde Samsung zijn eerste Lifestyle TV, The Serif. Het bekroonde Lifestyle TV-portfolio is sindsdien uitgebreid met The Frame en The Sero. Door de televisie te combineren met verschillende elementen, zoals kunst, interieur en de mobiele ervaring, zijn de functies van Samsungs Lifestyle TV’s geëvolueerd tot centrale hub voor verschillende levensstijlen.

The Premiere is vanaf dit najaar in Nederland verkrijgbaar. De LSP9T heeft een verkoopadviesprijs van € 6.499,- en de LSP7T € 3.499,-.

Bron © Samsung