Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung lanceert met #YouMake-campagne next level productpersonalisatie en connectiviteit

Samsung lanceert met #YouMake-campagne next level productpersonalisatie en connectiviteit

© Samsung

Samsung lanceert vandaag de #YouMake-campagne. Gebruikers kunnen hun Samsung-apparaten vanaf vandaag helemaal afstemmen op hun eigen lifestyle. #YouMake werd begin dit jaar al op CES 2022 aangekondigd en de service is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland.

​Het ambitieuze project heeft als doel om mensen wereldwijd helemaal zelf te laten bepalen hoe ze hun Samsung-apparatuur gebruiken, zodat ze het kunnen afstemmen op hun manier van leven. Hiermee wordt de Bespoke-visie van Samsung uitgebreid; van huishoudelijke apparaten naar smartphones en andere apparaten. Personalisatie en connectiviteit staan hierin centraal. Samsung realiseert dit door SmartThings1 IoT-oplossingen.

​Voor de aftrap van de campagne is de #YouMake-pagina op Samsung.com gelanceerd. Hier vinden gebruikers de eerste serie producten die je helemaal kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de exclusief beschikbare kleuren van de Galaxy Z Flip3, Galaxy Watch4 Design Studio, Bespoke koelkasten, The Frame, The Freestyle en de Samsung Smart Monitor M8. Je kunt de producten instellen naar eigen voorkeur, zodat ze 100% bij je passen. Op de website kun je aan een design werken en het opslaan om het later af te maken. Tot slot kun je het door jouw ontworpen product bestellen als het helemaal naar je smaak is. Ook zijn de Smart Monitor M8 en Galaxy S22 op de website in exclusieve kleuren beschikbaar.

“Bij Samsung werken we aan een toekomst met vlekkeloos werkende technologie, die helemaal in dienst van mensen staat. Via verbinding en personalisatie streven we ernaar om het dagelijks leven zo leuk en makkelijk mogelijk te maken,” zegt June Park, President bij Samsung Benelux. “We vinden het belangrijk dat iedereen zijn apparaten kan customizen en dat technologie zo verbonden en intuïtief mogelijk is.”

De #YouMake-campagne wordt in mei in de eerste negen landen2 uitgerold en daarna volgt ook de rest van de wereld. #YouMake is een doorlopend project waarbij services worden aangeboden via virtuele events en metaverse platforms waarin een belangrijke rol is weggelegd voor de bijdragen van gebruikers.

​Kijk voor meer informatie over de #YouMake-campagne op samsung.com/nl/youmake.

Bron en foto © Samsung

Vorig artikel[Video] DIKKE ontvangt gouden award
Volgend artikelDe ontknoping van ‘Married At First Sight’ nadert: wie zijn er nog getrouwd en voor wie komt het huwelijk helaas tot een einde?