Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung kondigt met Galaxy XCover 5 Enterprise Edition nieuwe, robuuste smartphone aan

Samsung kondigt met Galaxy XCover 5 Enterprise Edition nieuwe, robuuste smartphone aan

Samsung onthult vandaag de Galaxy XCover 5 Enterprise Edition, een even robuuste als geavanceerde smartphone die bij veldwerk en op de fabrieksvloer optimaal presteert. Het slanke toestel ligt makkelijk in de hand, maar is toch stevig genoeg om stand te houden in zware werkomgevingen. De Galaxy XCover 5 Enterprise Edition is eenvoudig te bedienen met handschoenen aan, terwijl de snel en makkelijk oplaadbare accu een lange levensduur heeft en vervangbaar is.Eersteklas mobiliteit is ook in zware werkomgevingen steeds belangrijker,” zegt Erik Seure, Head of Sales en Marketing B2B van Samsung Benelux. “De Galaxy XCover 5 Enterprise Edition speelt in op de specifieke omstandigheden die in dat soort omgevingen spelen. Of het nu op de fabrieksvloer is of in extreme hitte, regen of sneeuw, met deze robuuste smartphone verbetert je productiviteit.”

Ontworpen voor zware werkomgevingen
De Galaxy XCover 5 Enterprise Edition is ontworpen om uitdagende klussen aan te kunnen pakken. Door verbeterde schokbestendigheid overleeft het toestel rustig een val van 1,5 meter (1). En de IP68-certificatie houdt in dat het toestel ook na een half uur, tot een meter diep, in water nog steeds optimaal functioneert en beschermd is tegen stof (2). De Galaxy XCover 5 Enterprise Edition is zo ontworpen dat je hem met handschoenen aan makkelijk bedient.

De beveiliging van de Galaxy XCover beperkt zich niet alleen tot de buitenkant. Beveiligingsplatform Samsung Knox zorgt dat ook de hardware volledig veilig is. Niet alleen beschermt Samsung Knox zakelijke informatie in real-time, ook reageert het systeem preventief op malware en andere bedreigingen.Direct toegang tot meest gebruikte apps
De Galaxy XCover 5 Enterprise Edition vereenvoudigt succesvol samenwerken met een serie extra’s, aan te passen aan de eigen behoeften. Zo integreer je probleemloos de Walkie Talkie app in Microsoft Teams. En met een simpele druk op de knop activeer je Push to Talk, zodat je altijd en overal in contact staat met je collega’s. Of het nu de zaklamp, een noodoproep of navigatie applicatie is, jij bepaalt zelf welke app je het meest gebruikt en die bedien je direct met de XCover Key.

Betere performance
De Galaxy XCover 5 Enterprise Edition is uitgerust met een krachtige Exynos850 processor, 4GB RAM en 64GB aan intern geheugen. De 3.000mAh accu heeft een lange levensduur en is bovendien vervangbaar. Snelladen gaat via USB en POGO-pin.Professionele camera’s
Met de enkele 16MP (F1.8) achtercamera schiet je extreem scherpe foto’s en video’s. Wil je het gefotografeerde ook nog laten loskomen van de achtergrond, dan gebruik je de functie Live Focus. De 5MP(F2.2) voorcamera is ideaal voor videovergaderen, terwijl je de telefoon ook direct kunt gebruiken als streepjescodescanner.

Handige extra’s
Verder zit de Galaxy XCover 5 Enterprise Edition vol met andere handige functies. Denk aan de zaklamp, maar ook aan de NFC-chip. Daardoor kun je je telefoon ook als portemonnee of vervoerskaart gebruiken.

Beschikbaarheid
De nieuwe Galaxy XCover 5 Enterprise Edition is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 289,-.

Speciaal voor de zakelijke markt zijn Samsungs premium smartphones en tablets nu beschikbaar als Enterprise Edition (EE). Hiermee profiteert de gebruiker tot wel 5 jaar kosteloos van periodieke security-updates en 2 jaar product life cycle. Tevens inbegrepen is een jaar lang gratis gebruik van Knox Suite, de complete mobiele beheeroplossing met daarin de belangrijkste Samsung Knox-solutions. Met deze alles-in-één-dienst zijn organisaties – voor een langere periode dan de standaard in de markt – verzekerd van veilig gebruik en eenvoudig beheer.

* Specificaties kunnen per markt verschillen.
* Alle functionaliteiten, kenmerken, specificaties en andere productinformatie die in dit document wordt verstrekt, inclusief, maar niet beperkt tot, de voordelen, het ontwerp, de prijzen, de componenten, de prestaties, de beschikbaarheid en de mogelijkheden van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.


Specificaties

Dimension147 x 71.6 x 9.2mm
Display5.3” HD+ TFT (Full Front)
APExynos850 (Octa 2.0GHz)
Memory4GB RAM with 64GB internal storage
Camera(Main) 16M AF (F1.8) (Front) 5M FF (F2.2)
Battery3,000mAh Removable (15W Fast charging support)
OSAndroid 11
SIMDual SIM or Single SIM* *SIM support type varies by market.
NFCNFC (EMV L1)
RuggedIP68 Water and Dust ResistanceMIL-STD810H certified
SensorAccelerometer, Proximity, Geomagnetic, Light  Gyro
Pogo PinCharging only
Biometric SecurityFace recognition
Hot KeyOne programmable Key

Bron © Samsung