Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung introduceert Galaxy S10 Lite en Note10 Lite

Samsung introduceert Galaxy S10 Lite en Note10 Lite

Samsung kondigt de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite aan. Met de laatste cameratechnologie, de signature S Pen, het meeslepende display en een lange batterijduur bouwen de smartphones voort op de Galaxy S en Note series. Zo kunnen nog meer mensen voor een toegankelijke prijs kennismaken met deze premium Galaxy-features.De Galaxy S en Galaxy Note spelen wereldwijd in op de eisen en wensen van mensen over de hele wereld,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Al die tijd houden we de industrie wakker met baanbrekende innovaties die deze smartphones kenmerken. Van prestaties en power tot slimme services en mogelijkheden – de Galaxy S en Note staan symbool voor ons streven om altijd voorop te lopen. Met de Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite maken we al die premium innovaties voor iedereen beschikbaar.”

Galaxy S10 Lite: Perfecte foto’s en video’s met ultieme Pro-Grade Camera
De camera’s op de Galaxy Lite toestellen beschikken over de beste cameratechnologie in de branche. De Galaxy S10 Lite bevat een main Wide-angle camera en Ultra Wide en Macro camera’s en combineert die met de nieuwe Super Steady OIS. De Super Steady mode verzekert je ook bij de opname van spectaculaire activiteiten van stabiel beeld.

De Ultra Wide camera heeft een 123-graden angle lens. Dit staat gelijk aan de kijkhoek van het menselijk oog. Met de hoge resolutie camera’s – zowel voor als achter – leg je elk detail moeiteloos vast.

Galaxy Note10 Lite: Altijd en overal productiever
Met de signature S Pen verbeter je je productiviteit op eenvoudige wijze. Met een simpele klik van de S Pen navigeer je door een presentatie, beheer je videocontent of maak je prachtige foto’s. De functie Air Command geeft je snel en gemakkelijk toegang tot de S Pen-functies die je het meest gebruikt, terwijl Text Export je handgemaakte aantekeningen 1-op-1 overzet naar tekst, zodat het klaar is om te editen en te delen. Met Samsung Notes maak je ook onderweg sneller en eenvoudiger aantekeningen. Dankzij Bluetooth Low-Energy (BLE) gaat alles snel en efficiënt.

Galaxy Features
De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite geven meer mensen toegang tot de Galaxy-essentials:

  • Ononderbroken scherm: De Galaxy S10 Lite beschikt over Super AMOLED Plus en de Galaxy Note10 Lite over het Super AMOLED edge-to-edge Infinity-O display. Door de royale schermgrootte van 6,7 inch ga je volledig op in je favoriete multimedia.
  • Grotere en langer meegaande batterij: De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite hebben een grote 4.500 mAh batterij die lang mee gaat. Opladen gaat bovendien supersnel.
  • Services en veiligheid: De Galaxy S10 Lite en Galaxy Note10 Lite worden geleverd met Samsungs ecosysteem van intelligente apps en services, zoals Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) en Samsung Health. De Galaxy S10 Lite en Note10 Lite zijn beschermd met het veiligheidsplatform Samsung Knox.

De Galaxy S10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 649,- in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Blue. De Galaxy Note10 Lite is vanaf januari verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 599,- in de kleuren Aura Glow en Aura Black