Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 5G en Galaxy Buds Pro nu...

Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 5G en Galaxy Buds Pro nu te koop

Na een succesvolle pre-order periode zijn de Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G en S21 Ultra 5G vanaf vandaag verkrijgbaar. Uit de pre-orders blijkt dat het publiek er helemaal klaar voor is, want de toestellen werden in Nederland meer dan 150% vaker dan de S20-serie vooruitbesteld. Met de camera’s maakt iedereen probleemloos schitterende video’s en foto’s, terwijl verbinden en delen met de S21-serie sneller en soepeler gaat dan ooit. Ook de Galaxy Buds Pro, een nieuwe generatie oordopjes van ongeëvenaarde kwaliteit, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

“Met de S21-serie bouwen we voort op de legacy van de Galaxy S-serie, die nu al meer dan een decennium omspant”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Ieder nieuw model is weer het summum van innovatie. Met de Galaxy S21 5G, S21+ 5G en S21 Ultra 5G bereikt de serie een nieuw hoogtepunt, waarbij de baanbrekende technologie helemaal in dienst staat van optimaal gebruiksgemak.”

De Galaxy S21-serie 5G beschikt over de meest geavanceerde smartphone-chipset in een Galaxy ooit. Dat zorgt voor een extreem hoge snelheid, grote energie-efficiëntie en eersteklas ondersteuning van 5G en AI. Vanzelfsprekend verbinden de toestellen naadloos met het Galaxy-ecosysteem.

Alledaagse momenten worden episch
De Galaxy S21 5G en S21+ 5G voldoen ruimschoots aan de eisen van het multimediale leven. Met speels gemak schiet, deel, maak en geniet je van je favoriete content. Het innovatieve camerasysteem beschikt over drie lenzen. Zo maak je altijd het beste shot en de mooiste video, ongeacht je niveau. Je hoeft alleen maar te richten en de camera doet het werk.

Ultieme smartphone-ervaring
De Galaxy S21 Ultra 5G heeft Samsungs meest geavanceerde professionele camerasysteem, zodat je verbluffende foto’s van studiokwaliteit maakt en indrukwekkende video’s met een toolbox aan nieuwe AI-aangedreven functies. Het toestel heeft een viervoudige camera aan de achterkant (ultragroothoek, groothoek en dubbele telelenzen) met een verbeterde 108 MP pro-sensor.

Met een 6,8 inch Dynamic AMOLED 2X scherm is de Galaxy S21 Ultra 5G het grootste toestel van de Galaxy S21-serie 5G. Het is het slimste scherm van Samsung tot nu toe.

Ongeëvenaarde geluids- en gesprekskwaliteit
Of je je oordopjes nu gebruikt tijdens het hardlopen of om podcasts te luisteren in de auto, de Galaxy Buds Pro blinken uit in eersteklas audiokwaliteit. De woofer van 11 millimeter zorgt voor diepere bassen en de 6,5 millimeter tweeter voor rijkere, hoge tonen. Zo ontstaat een dynamische en uitgebalanceerde sound. Oordopjes zijn niet langer alleen voor entertainment belangrijk, maar ook essentieel geworden op de (virtuele) werkvloer. Dat stelt hoge eisen aan de gesprekskwaliteit van de Galaxy Buds Pro. Met drie microfoons is die uitmuntend. Om alleen te horen wat je wilt horen en de rest weg te filteren, hebben de Galaxy Buds Pro de meest intelligente ANC-mogelijkheden van alle draadloze oordopjes.

Lokale beschikbaarheid en verkoopadviesprijzen

  • De Galaxy S21 5G heeft een 6,2 inch scherm en verschijnt in de kleuren Phantom Violet, Phantom Grey, Phantom Pink en Phantom White. De verkoopadviesprijzen zijn respectievelijk € 849,- (met 128 GB geheugen) en € 899,- (met 256 GB geheugen).
     
  • De Galaxy S21+ 5G heeft een 6,7 inch scherm en een extra grote batterij (voor zorgeloos gamen en bingewatchen). Dit model verschijnt in de kleuren Phantom Violet, Phantom Silver en Phantom Black. De verkoopadviesprijzen zijn respectievelijk € 1.049,- (met 128 GB geheugen) en € 1.099,- (met 256 GB geheugen). Daarnaast komt de Galaxy S21+ 5G in de kleuren Phantom Red en Phantom Gold exclusief beschikbaar via de Samsung e-store.
     
  • De Galaxy S21 Ultra 5G is beschikbaar in de kleuren Phantom Silver en Phantom Black. Exclusief via de Samsung e-store zijn ook de kleurvarianten Phantom Titanium, Phantom Navy en Phantom Brown beschikbaar. De verkoopadviesprijzen bedragen € 1.249,- met 128 GB geheugen en 12 GB RAM, € 1.299,- met 256 GB geheugen en 12 GB RAM en € 1.429,- met 512 GB geheugen en 16 GB RAM.
     

De Galaxy Buds Pro zijn verkrijgbaar in de kleuren Phantom Black, Phantom Silver en Phantom Violet voor € 229,-. Deze kleuren matchen met de Galaxy S21-serie.

Bron © Samsung