Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung Galaxy S20+ nu verkrijgbaar in kleur Aura Blue

Samsung Galaxy S20+ nu verkrijgbaar in kleur Aura Blue

Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy S20+ verkrijgbaar in een fonkelnieuwe kleur: Aura Blue. Hiermee valt de S20+ vanaf nu niet alleen op door de fantastische beeldkwaliteit, de razendsnelle verbinding en het indrukwekkende camerasysteem, maar óók door het schitterende kleurenpalet. Van Aura Blue tot Cosmic Grey en van Cloud Blue tot Cosmic Black, er is voor ieder wat wils. De Samsung Galaxy S20+ in Aura Blue is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile en Tele2.

“Smartphones zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Gebruikers kiezen hun smartphone ook steeds vaker op basis van functionaliteiten én design,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager van Samsung Nederland. “Met de schitterende en gloednieuwe kleur Aura Blue spelen we daarop in. Zo kun je met de Samsung Galaxy S20+ vanaf vandaag niet alleen genieten van topprestaties, maar ook een extra persoonlijke touch geven aan jouw device.”

Snel, soepel en stabiel
De Galaxy S20+ is één van de nieuwe parels van Samsungs S20-serie. De smartphone onderscheidt zich door:

  • Glasheldere beelden. De Galaxy S20+ biedt extreem heldere beelden dankzij een maximale resolutie van 64 MP. Video’s streamen, gamen en foto’s kijken is hierdoor indrukwekkender dan ooit.
  • Revolutionair camerasysteem. De smartphone is voorzien van maar liefst vier camera’s met baanbrekende functies. Zo kom je dankzij de zoomfunctie tot wel 30 keer dichterbij en schiet je met de 8K Video Snap beelden die je nooit voor mogelijk hield. ’s Nachts fotograferen? Haal met Bright Night meer licht binnen, zodat je in het donker alles nog beter kunt vastleggen.
  • Razendsnelle verbinding. Dankzij het ingebouwde 5G-modem kun je met de Galaxy S20+ supersnel downloaden en genieten van je favoriete series en films. Uiteraard kun je door deze feature ook in hoge snelheden uploaden en delen.
  • Uiterst krachtige batterij. De power van de Galaxy 20+ raakt niet uitgeput door de enorme batterij van 4500 mAh. Extra handig: de accu past zich aan op je mobiele gewoontes. Zo wordt energie bespaart en gaat de smartphone langer mee zonder dat je opnieuw moet opladen.

Om deze voordelen extra kracht bij te zetten, sloeg Samsung voor de Galaxy S20-serie de handen ineen met Spotify, Netflix, Google en YouTube. Samen zorgen zij voor een nog betere gebruikservaring.

Nieuwe kleur exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile en Tele2
Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy S20+ exclusief bij T-Mobile en Tele2 verkrijgbaar in de kleur Aura Blue voor een verkoopprijs vanaf  € 1.099. Daarnaast is het toestel beschikbaar in de kleuren Cosmic Grey, Cloud Blue en Cosmic Black.

Bron © Samsung