Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung Galaxy Fold komt naar Nederland

Samsung Galaxy Fold komt naar Nederland

Samsung introduceert de Galaxy Fold in Nederland. Daarmee ontvouwt Samsung ook in Nederland de toekomst van smartphones met een compleet nieuwe categorie. Met zijn opvouwbare 7,3 inch Infinity Flex Display levert de Galaxy Fold ongekende ervaringen. Is het toestel dichtgeklapt, dan heb je ook via het coverdisplay direct toegang tot je belangrijkste functies. Klap je de smartphone open, dan multitask je supersimpel door meerdere apps tegelijkertijd. Ook kun je video’s kijken, games spelen, en nog veel meer. Voorlopers in Nederland kunnen de Galaxy Fold vanaf nu te bestellen en krijgen het toestel op 10 januari 2020 thuis afgeleverd. Vanaf dat moment is de Galaxy Fold verkrijgbaar in Nederland.

In de afgelopen maanden heeft Samsung de Galaxy Fold verfijnd om te garanderen dat deze de best mogelijke ervaringen levert. Daarbij zijn niet alleen het ontwerp en de materialen van de Galaxy Fold verbeterd, ook is de tijd genomen om de klantervaring opnieuw te ontdekken.

“Met de Galaxy Fold verleggen we de grenzen van het traditionele smartphonedesign, waardoor we een compleet nieuwe gebruikservaring creëren,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De baanbrekende mobiele technologie geeft mensen de kans zelf nieuwe grenzen op te zoeken. De Galaxy Fold biedt het grootste smartphonescherm ooit zonder ook maar enige concessie te doen aan draagbaarheid.”

Nooit vertoonde gebruikerservaring
De Galaxy Fold combineert de populairste smartphone- en tabletfeatures. Zo ontstaat een nieuw soort device. Het resultaat is een ongekende gebruikerservaring, waarbij het unieke opvouwbare concept, de veelzijdige camera en de premium prestaties elkaar versterken. Het toestel heeft twee schermen: een coverscherm en het 7,3 inch Infinity Flex Display dat zich opent wanneer je de Galaxy Fold uitvouwt.

De Galaxy Fold verandert de manier waarop we omgaan met mobiele content, zowel op het gebied van vastleggen, delen als bewerken. Ook als het toestel gesloten is kun je snel een video maken, waarna je de Fold opent om het resultaat op het grote scherm te bekijken. Dankzij App Continuity gaat de video naadloos over van het coverdisplay naar het hoofdscherm. Verder open je met Multi-Active Window meerdere apps tegelijkertijd om zo effectief te multitasken. Content bewerken, door je foto’s browsen en e-mails lezen, je doet het allemaal tegelijkertijd op de Galaxy Fold.[1]

Elke Galaxy Fold geeft exclusief toegang tot gespecialiseerde customer care services – zoals een 24/7 support hub online of via de telefoon waarbij je een-op-een contact hebt met experts van Samsung. Met aanvullende programma’s, zoals gratis Samsung Care+, die jouw toestel een jaar lang beschermt tegen schade, en de Samsung Ophaalservice Express[2], blijft de Galaxy Fold-ervaring net zo buitengewoon als het toestel zelf.

De Samsung Galaxy Fold is in de kleur Cosmos Black vanaf nu te bestellen voor een verkoopadviesprijs van € 2.020,- bij de Samsung Experience Store, Samsung e-store, KPN en T-Mobile. Je ontvangt bij aankoop van een Galaxy Fold gratis Galaxy Buds ter waarde van € 149,- en een Aramid Fiber Slim Cover. Voorlopers krijgen het toestel op 10 januari 2020 thuis afgeleverd. Vanaf dat moment is de Galaxy Fold ook verkrijgbaar in Nederland.

[1] Bepaalde apps van derden ondersteunen Multi-Active Window mogelijk niet.
[2] Mits dit binnen je garantievoorwaarden valt.