Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung Galaxy A-serie blijft groeien in populariteit

Samsung Galaxy A-serie blijft groeien in populariteit

De Samsung Galaxy A-serie wordt wereldwijd steeds populairder. De Galaxy A51 was in het eerste kwartaal van 2020 zelfs ’s werelds best verkochte Android-smartphone, met 6 miljoen verkochte toestellen en een marktaandeel van 2,3% (Strategy Analytics). In Nederland zijn er in de eerste vier maanden van 2020 maar liefst 52% meer toestellen uit de Galaxy A-serie verkocht ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Dit heeft alles te maken met het innovatieve, stijlvolle en scherp geprijsde karakter van de Galaxy A-serie.

“Met nieuwe technologieën levens van mensen verrijken. Bij Samsung weten we als geen ander hoe dat moet. Dat zie je ook terug in de Galaxy A-serie,” vertelt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Het is dan ook niet voor niets dat de Galaxy A-serie steeds populairder wordt. De modellen bieden stuk voor stuk essentiële innovaties die bij mensen in de smaak vallen. Zo gaat de batterij langer mee, is het geheugen verder uit te breiden en beschik je over camera’s van topkwaliteit. De Galaxy A51 en A71 hebben zelfs vier camera’s op de achterkant. Zo weet je zeker dat je alles in duidelijke details en op verbluffende schaal vastlegt.”

Slimme innovaties
Smartphones zijn vandaag de dag een erg persoonlijk bezit. We doen er alles mee. Van afrekenen in winkels en online tot video’s en series kijken en van contact leggen met vrienden en familie tot fotograferen. De beeldkwaliteit, camera’s, batterijduur en beveiliging moeten dan ook optimaal zijn. De Galaxy A-serie biedt voor al deze zaken dé oplossing. En dat tegen een zeer scherpe prijs. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een smartphone met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De meest gewaardeerde elementen van de Galaxy A-serie zijn:

 • Indrukwekkend scherm
  Welke smartphone uit de A-serie van Samsung je ook kiest, van een groot en indrukwekkend Infinity-scherm ben je zeker. Dit levert tijdens het kijken van je favoriete series en films fantastische beelden op. Bovendien zorgt het voor meer content op je scherm. Handig, want hierdoor is veel scrollen verleden tijd. 
 • Revolutionaire camera’s
  Een andere gemene deler van de smartphones uit Galaxy A-serie is het revolutionaire camerasysteem. Zowel op de voor- als achterkant zitten indrukwekkende camera’s waarmee je prachtige vergezichten, mooie selfies en sprankelende portretten en foodfoto’s maakt. Tel daar verschillende innovatieve functies zoals filters, stickers en Live Focus-effecten bij op en je weet zeker dat je met de camera’s van de A-serie veel plezier beleeft.
 • Krachtige batterij
  Om te zorgen voor onbekommerd gebruiksgemak zijn alle modellen van de Galaxy A-serie uitgerust met een krachtige batterij. Zo weet je zeker dat je zonder onderbrekingen ruim een dag kunt genieten van je favoriete series, games en muziek.
 • Goede beveiliging
  Je telefoon neem je overal mee naar toe. Een goede beveiliging is dan ook essentieel. Daarom zijn alle smartphones uit de A-serie uitgerust met een wachtwoordbeveiliging en vingerafdrukscanner. Zo weet je zeker dat jouw gegevens nooit in verkeerde handen vallen.
 • Eigentijds design
  Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom besteedde Samsung niet alleen aandacht aan de techniek van de Galaxy A-serie, maar ook aan het design. Het resultaat zijn eigentijdse en slanke ontwerpen met afgeronde hoeken die comfortabel in de hand liggen.

Toegankelijk voor iedereen
Dankzij al deze gewaardeerde kenmerken én de scherpe prijzen van de toestellen wordt de Samsung Galaxy A-serie steeds populairder. De toestellen zijn beschikbaar in diverse kleuren, zoals Cosmic Grey, Cloud Blue en Cosmic Black. Het topmodel van de Galaxy A-serie is de A71 en koop je al voor een verkoopadviesprijs van € 469. Het instapmodel is de Galaxy A20e en kost € 159.

Bron © Samsung