Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung en sieradenmerk Gigi by GASSAN slaan handen ineen op Masters Expo

Samsung en sieradenmerk Gigi by GASSAN slaan handen ineen op Masters Expo

© Samsung

Samsung is van 8 t/m 12 december aanwezig op Masters Expo in de RAI Amsterdam. Daar presenteert het merk onder andere de populaire en premium Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 vouwbare smartphones. Ter ere van de Z Flip4 heeft Samsung bovendien de handen ineen geslagen met luxe sieradenmerk Gigi by GASSAN en stelden zij een exclusieve Luxury Box samen. Bezoekers kunnen zich naast de nieuwste foldables ook onderdompelen in de wereld van lifestyle TV met The Frame en het grootse beeldscherm The Wall.

Samsung X Gigi by GASSAN luxury box
​Exclusief voor Masters Expo stelden Samsung en Gigi by GASSAN de Samsung X Gigi by GASSAN Luxury Box samen. Deze limited edition box bestaat uit de Samsung Galaxy Z Flip4 Pink Gold 256 GB en een speciaal geselecteerde armband van Gigi by GASSAN. De Masters Expo bezoeker krijgt een unieke kans om de limited edition box op de Samsung stand aan te schaffen en de armband, bij de stand van Gigy by GASSAN, te laten graveren voor een persoonlijke touch.

Expositie en programma
​Bij de Samsung stand kunnen bezoekers de foldables zelf ervaren en aanschaffen. Daarnaast kun je je verwonderen over lifestyle tv The Frame en groots beeldscherm The Wall. Beide zijn echte eyecatchers en gaan naadloos op in een stijlvol interieur.

​Samsung events tijdens Masters Expo:

  • Vrijdag 9 december: B2B-event Masters Talks
  • Maandag 12 december: Ladies Lunch in restaurant M* met de 140 meest toonaangevende vrouwen

​Kijk voor meer informatie over Samsung op Masters Expo op de website

Bron en foto © Samsung

Vorig artikelExtra concert The Weeknd in Amsterdam en Brussel
Volgend artikelRolling Loud 2023 | eerste bevestigingen en start kaartverkoop
Ik ben de eigenaar van Planetzone