Home Nieuws Gadgets & Electronica Razendsnel laden dankzij GaN-laadtechnologie

Razendsnel laden dankzij GaN-laadtechnologie

GaN-opladers – of Gallium Nitride laders – zijn de nieuwste innovatie in de wereld van laadtechnologie. De GaN-oplader van Hama is niet alleen tot 60% kleiner dan traditionele opladers, hij laadt laptops, smartphones, tablets of spelconsoles ook extreem snel op.

De innovatieve GaN-oplader is niet alleen handig, maar ook razendsnel. Hij ondersteunt namelijk de snelle Power Delivery en Qualcomm® Quick ChargeTM technologieën en is daardoor stukken efficiënter in het overbrengen van stroom. Deze technologieën zorgen er namelijk voor dat er minder energie verloren gaat aan warmte en zo dus het meeste van de energie rechtstreeks naar het toestel gaat dat u wilt opladen.

Verder garanderen deze technologieën ook dat uw toestel razendsnel wordt opgeladen – dit tot wel twee maal sneller dan gebruikelijke laadmethoden. De GaN-oplader herkent automatisch uw aangesloten apparaten en garandeert een maximale laadsnelheid met een op het toestel geoptimaliseerd laadproces. Dit ontziet de accu en verlengt daarmee de technische levensduur van uw toestel. Dankzij de ledindicator ziet u ook in één oogopslag of de USB-voeding actief is en of het laden al dan niet is afgerond.

Uw toestel opladen gebeurd niet alleen snel en efficiënt, maar ook veilig dankzij de overbelasting-, overspannings- en kortsluitbeveiliging.

We gebruiken de dag van vandaag ook steeds meer mobiele apparaten gelijktijdig. De GaN-oplader van Hama heeft daarom zowel een USB-C als USB-A poort waarmee u twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Dankzij zijn vermogen van 65 Watt kan hij dus niet alleen smartphones opladen, maar ook laptops, spelconsoles of tablets.

Tot slot is de GaN oplader van Hama ook zo’n 60% kleiner dan traditionele opladers. Met zijn grootte van twee halfgeopende luciferdoosjes is hij dus heel compact en handig om mee te nemen.

00210592 – Hama oplader GaN, USB-C Power Delivery (PD) + USB-A QC3.0, 65WAangeraden verkoopprijs: € 54,99

Bron © Hama

Vorig artikel[VIDEO] Bekijk nu de Cyberpunk 2077 launch trailer
Volgend artikel14 jarige Carter Rubin bij laatste 5 The Voice USA
Ik ben de eigenaar van Planetzone