Home Nieuws Gadgets & Electronica OPPO presenteert nieuwe OPPO A77 en drie Enco-hoofdtelefoons

OPPO presenteert nieuwe OPPO A77 en drie Enco-hoofdtelefoons

© OPPO

Vandaag introduceert smart device merk OPPO zijn nieuwste OPPO A-toestel en drie nieuwe draadloze Enco-hoofdtelefoons. De lancering van de OPPO A77 markeert een generatiesprong binnen de A-serie op meerdere vlakken, ontworpen om het dagelijks leven van gebruikers makkelijker te maken. Binnen de Enco-serie schuift OPPO een nieuw vlaggenschip naar voren: de OPPO Enco X2. Deze draadloze hoofdtelefoon maakt gebruik van een geluidssysteem dat is ontwikkeld in samenwerking met de Scandinavische audiogigant Dynaudio en laat gebruikers kennismaken een HiFi-achtige geluidskwaliteit. Naast dit vlaggenschip maakt de OPPO Enco Air2 Pro zijn intrede, een mid-range draadloze hoofdtelefoon met geavanceerde Active Noise Cancelling (ANC). In diezelfde lijn levert de gloednieuwe OPPO Enco Air2 een uitstekende audio-ervaring die zijn instap prijsklasse overtreft.

OPPO A77: de perfecte partner voor op zak
De OPPO A77 vertegenwoordigt de perfecte samensmelting van technologie en stijl. De naadloze afwerking gaat hand in hand met het stijlvolle Glow Design. De introductie van de OPPO A77 betekent een vooruitgang op verschillende gebieden ten opzichte voorgangers als de OPPO A74 en de OPPO A76. Allereerst levert deze smartphone met 5G-connectiviteit een betaalbare oplossing voor de snelste verbinding. Daarnaast verhoogt de ultra-lineaire stereo luidspreker de geluidsweergave met 100% ten opzichte van de vorige generatie. Bovendien zorgt de ColorOS 12.1-besturingsinterface met AI System Booster voor vertragingsvrije navigatie, die nog sneller reageert door het vloeiende 90Hz kleurrijke scherm. Door deze technologie heeft deze smartphone 44% hogere CPU-prestaties dan de vorige generatie.

De nieuwe A-smartphone maakt gebruik van de batterijoplossing van de toekomst. De 33W SUPERVOOC-snellaadtechnologie en 5000mAh-batterij met lange levensduur bieden genoeg power om het toestel  razendsnel op te laden, want na 5 minuten opladen is het mogelijk om een volledige film te kijken. Ondanks zijn hoge batterijcapaciteit is de OPPO A77 slechts 7,99 mm dun. De geavanceerde camerafuncties van het toestel worden ondersteund door de MediaTek Dimensity 810-processor. Verder heeft de 48MP dubbele camera een extra diepte sensor die een bokeh-effect mogelijk maakt, perfect voor portretten met vrienden en familie. OPPO’s Portrait Retouching-functie is bovendien in staat om elk portret te verfraaien.

© OPPO

OPPO Enco X2: een vlaggenschip met een Hi-Fi-achtige audio ervaring
De HiFi-achtige speakers van de OPPO Enco X2 zijn ontwikkeld in samenwerking met audio-gigant Dynaudio. Deze high-end stereotechnologie is verwerkt in de luidsprekers van de hoofdtelefoon en creëren het indrukwekkende SuperDBEE akoestisch systeem. Daarnaast is de hoofdtelefoon voorzien van Hi-Res draadloze audiocertificering en de gloednieuwe Low Latency High-Definition Audio Codec (LHDC) 4.0. Omgevingsgeluiden wordt gedempt dankzij ultra brede Active Noise Cancelling (ANC).

Het slanke, gestroomlijnde ontwerp van de OPPO Enco X2-oortjes is, met een gewicht van slechts 4,7 gram, licht en zorgt voor een optimaal draagcomfort. De in-ears zijn stof- en waterdicht met IP54-certificering en uitgerust met antibacteriële anti-oorsmeerdopjes die de groei van bacteriën bij langdurig gebruik tegengaan. Intensief gebruik is immers mogelijk dankzij de extra lange batterijduur van de OPPO Enco X2. De hoofdtelefoon ondersteunt ultrasnel opladen en handig Qi draadloos opladen. In combinatie met de oplaadcase gaat de hoofdtelefoon tot wel 40 uur mee. De oortjes laden zo snel op, dat 5 minuten opladen genoeg is om er 2 uur lang muziek mee af te spelen.

© OPPO

OPPO Enco Air2 Pro: draadloze Noise Cancelling in-ears
De OPPO Enco Air2 Pro is een mid-range draadloze hoofdtelefoon die is ontworpen om gebruikers het gevoel te geven alsof ze een live concert bijwonen middels kristalhelder geluid en Active Noise Cancelling (ANC). De ANC-functie is in staat is om omgevingsgeluid op verschillende frequenties op te vangen en te onderdrukken. De krachtige oortjes zijn voorzien van een 12,4 mm getitaniseerde diafragma driver en Enco Live Bass Tuning dat diepere, sterkere, en felle basgeluiden produceert.

Het elegante design van de oordopjes is ontworpen om het draagcomfort te maximaliseren en langdurige draagvermoeidheid te verminderen. Vanwege de IP54 stof- en waterbestendigheid zijn deze draadloze oortjes ideaal voor tijdens het sporten. De OPPO Enco Air2 Pro tot 7 uur lang mee, en maar liefst 28 uur lang met behulp van de stijlvolle oplaadcase. Tevens maakt deze hoofdtelefoon gebruik van OPPO’s snellaadtechnologie, waarbij slechts 10 minuten opladen genoeg is voor 2 uur afspeeltijd.

© OPPO

OPPO Enco Air2: uitstekend geluid voor een ongeëvenaarde prijs
De OPPO Enco Air2 introduceert een nieuwe kwaliteitsnorm voor draadloze oordopjes in het instap prijssegment dankzij de 13,4 mm getitaniseerde diafragma driver met meerdere geluidseffecten. Tevens biedt de OPPO Enco Air2 gebruikers een diepe, krachtige bas, kristalachtige middentonen en heldere hoge tonen, de perfecte combinatie voor een meeslepende audio-ervaring. Dankzij de inspanningen van het OPPO Blu-ray team krijgen OPPO Enco Air2-gebruikers een prachtig gebalanceerd geluid en twee gloednieuwe Enco Live geluidseffecten: Clear Vocals en Bass Boost. Hierdoor klinkt zanggeluid rijker en gedetailleerder en voelt de bas dieper en krachtiger aan.

De esthetisch ontworpen oortjes zullen op het gebied van geluidskwaliteit en praktische prestaties ongetwijfeld voldoen aan verwachtingen van zijn gebruikers. De hoofdtelefoon heeft een batterijduur van 4 uur zonder case, en maar liefst 24 uur met oplaadcase. Bovendien is de Enco Air2 voorzien van tweetonige Low-Latency met Bluetooth 5.2 transmissie en TÜV Rheinland certificering, resulterend in hoge prestaties en slimme bediening. Elke oordop weegt slechts 3,5 gram waardoor de oortjes de hele dag comfortabel gedragen kunnen worden, een gewicht die ongeëvenaard is in de industrie.

© OPPO

Prijzen & beschikbaarheid
De OPPO A77, OPPO Enco X2, de OPPO Enco Air2 Pro en de OPPO Enco Air zijn per direct verkrijgbaar bij o.a. MediaMarkt, T-Mobile, Coolblue, Bol.com en de OPPO e-store.

  • De OPPO Enco X2  is per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van €199 in OPPO e-store en o.a. MediaMarkt, T-Mobile, Coolblue en Bol.com
  • De OPPO Enco Air2 Pro  is per direct verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit voor een adviesprijs van €79 in OPPO e-store en o.a. MediaMarkt, T-Mobile, Coolblue en Bol.com
  • De OPPO Enco Air2 is per direct verkrijgbaar in de kleuren blauw en wit voor een adviesprijs van €69 in OPPO e-store en bij o.a. MediaMarkt, T-Mobile, Coolblue en Bol.com
  • OPPO A77 met 4GB + 64GB of 6GB + 128GB, in de kleuren Midnight Black en Ocean Blue, is los verkrijgbaar voor een adviesprijs van €279 en €319 of i.c.m. een abonnement bij o.a. OPPO e-store en T-Mobile, Vodafone, KPN, Mobiel.nl, Phonehouse, Ritel en GSMweb.

Bron en foto © OPPO

Vorig artikelBus Belgica: Studio Brussel rijdt de hele zomer door het land en zendt live uit vanop de beste festivals en events
Volgend artikelFrank Dane weer terug bij Radio 538 met middagschow
Ik ben de eigenaar van Planetzone