Home Nieuws Gadgets & Electronica OPPO lanceert ColorOS 12 gebaseerd op Android 12

OPPO lanceert ColorOS 12 gebaseerd op Android 12

OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, heeft na de lancering van Google’s nieuwe Android 12-besturingssysteem, de openbare wereldwijde bètaversie van het op Android 12 gebaseerde ColorOS 12 uitgebracht. Hiermee is OPPO een van de eerste smart device merken die Android 12 uitbrengt. ColorOS 12 is als eerst beschikbaar op de OPPO Find X3 Pro in Indonesië en Maleisië, en komt binnenkort naar Nederland.

Deze editie fungeert als een pilot-versie van ColorOS 12 en biedt gebruikers een voorproefje van hoe de nieuwe ColorOS-versie eruitziet en aanvoelt. OPPO onthult de volledige details van ColorOS 12 (wereldwijde versie) tijdens het online evenement op 11 oktober om 11:00 uur lokale tijd. Tijdens het evenement maakt OPPO het inclusieve en customizable ontwerp, de rijke functies en sterke prestaties, en de uitroltijdlijn van ColorOS 12 bekend.

Om zoveel mogelijk gebruikers te bereiken, is OPPO van plan om 110+ apparaten en 150 miljoen gebruikers over de hele wereld te bedienen. Dit maakt de lancering de snelste en meest omvangrijke ColorOS-update in OPPO’s geschiedenis.

Voor de allereerste keer zal OPPO tevens een aankondiging doen over het updatebeleid. Specifiek voor alle OPPO-toestellen die vanaf 2019 zijn uitgekomen, garandeert OPPO drie grote Android-updates voor zijn vlaggenschiptoestellen uit de Find X-serie, twee Android-updates voor de Reno-serie en een Android-update in sommige modellen van de A-serie. Dit in combinatie met regelmatige beveiligingspatch-updates gedurende vier jaar voor de Find X/Reno-serie, en drie jaar voor de A-serie.

Bron en foto © Oppo

Vorig artikelOtto-Jan Ham zoekt studenten voor het nieuwe seizoen van Campus cup op Eén
Volgend artikelRadio 538: Wie heeft de ‘Faamnaam’ van 2021?
Ik ben de eigenaar van Planetzone