Home Nieuws Gadgets & Electronica Ontvouw eindeloze mogelijkheden met de nieuwe motorola razr 2022

Ontvouw eindeloze mogelijkheden met de nieuwe motorola razr 2022

© Motorola

Motorola, pionier op het gebied van vouwbare telefoons, is nooit gestopt met de innovatie van vouwbare toestellen. Motorola blijft de grenzen van foldables verleggen en introduceert de motorola razr 2022, een smartphone die ontworpen is om meer mogelijkheden te ontdekken. De motorola razr 2022 zet een nieuwe standaard voor vouwbare telefoons met het prachtige ontwerp en het gebruiksgemak. Dit toestel bouwt voort op eerdere generaties met verbeterde kernfuncties en is ontwikkeld met de feedback van de consument. Het toestel heeft de meest geavanceerde camera ooit in een vouwbare telefoon1, een krachtigere batterij en een indrukwekkend scherm.

Iconisch ontwerp, gemoderniseerd voor productiviteit en entertainment

De razr heeft een minimalistisch compact ontwerp met stijlvolle matte afwerking. Hij past gemakkelijk in je zak of tas. Deze moderne nieuwe look heeft twee weergaven, samengevoegd tot één krachtige ervaring. Met het 2,7″ interactief Quick View-display ben je constant verbonden, zodat je onder andere meldingen kunt bekijken, berichten kunt lezen en versturen, foto’s kunt maken, en betalingen kunt doen zonder je telefoon te openen.

Als je de razr opent krijg je een adembenemend 6,7″ FHD+ P-OLED-scherm met krachtige refresh-frequenties tot 144 Hz. Met P-OLED-technologie ervaar je meer dan een miljard tinten, van het diepste zwart tot de rijkste, meest levendige kleuren. Ook voldoet het beeldscherm aan bioscoopnormen met HDR10+-certificering en 100% van het DCI-P3-kleurengamma, waardoor  dit het ultieme toestel voor entertainment is. Om deze twee schermen optimaal te benutten, houdt een opnieuw ontworpen scharnier de smartphoneapparaat open in Flex View. Zo kan het toestel op zichzelf staan in meerdere hoeken om handsfree te werken en gamen. Klap de razr open en gebruik de splitscreen-functie met meerdere geopende apps. Bekijk een video en app je vrienden terwijl je aan het koken bent, of gebruik het als een statief om prachtige handsfree selfies of groepsfoto’s te maken. Je kunt hem zelfs ’s nachts open houden en het Quick View-scherm gebruiken als wekker.

© Motorola

Vlaggenschipcamera’s in een fliptelefoon

Als het gaat om de meest geavanceerde camera ooit in een flip phone1, is een hoge resolutie nog maar het begin. De 50MP hoofdcamerasensor heeft grote 2.0μm Ultra Pixels, wat zorgt voor 4x betere gevoeligheid bij weinig licht voor scherpere, levendigere foto’s. Probeer te fotograferen met 32x meer scherpstelpixels met behulp van Instant All-Pixel Focus voor snellere, nauwkeurigere prestaties bij elk licht. De hoofdsensor is ook voorzien van OIS om ongewenste trillingen te elimineren, voor kristalheldere foto’s en video’s.

© Motorola

Dankzij de 13MP ultrawide breng je  4x meer in beeld. Je kunt zelfs minuscule details vastleggen met een macro vision-sensor die je 3,5x dichter bij jouw onderwerp brengt dan een standaardlens.

Je kunt ook adembenemende video’s opnemen in meer dan een miljard kleurschakeringen die voldoen aan de strenge HDR10+-normen voor kleurnauwkeurigheid, kleurbereik, helderheid en contrast. Of neem video’s van bioscoopkwaliteit rechtstreeks op jouw telefoon op met 8K-video-opnamen met een resolutie van meer dan 33 miljoen pixels, de hoogst mogelijke resolutie op een smartphone van dit moment.

Daar houdt het niet op. Met het grote Quick View-scherm kun je al deze camera’s gebruiken om de meest fantastische selfies te maken. Voor een groter scherm klap je de telefoon open en gebruikt je de 32MP camera – de hoogste resolutie frontcamera in een klaptelefoon – voor selfies en videogesprekken.

Toonaangevende prestaties en kracht voor de hele dag
Om ervoor te zorgen dat de razr jouw razendsnelle tempo kan bijhouden, heeft Motorola dit toestel uitgerust met het meest geavanceerde Snapdragon® mobiele platform op een flip phone.

De Snapdragon 8 + Gen 1 is Qualcomm’s snelste en meest krachtige processor ooit waardoor je acties soepel zijn en belangrijke ervaringen in het hele apparaat ge-update worden zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij. Dit krachtige platform zorgt voor snellere 5G-verbindingen, Snapdragon Elite Gaming-functies en de professionele kwaliteitscamera’s. Geef je prestaties een boost met functies als geavanceerde AI en bliksemsnelle vernieuwingsfrequenties. Om ervoor te zorgen dat je kunt blijven genieten van het draadloze leven is de duurzame batterij 1,25x groter dan de vorige generatie en laad je 2x sneller op met de 30W TurboPower™, die uren stroom geeft in slechts enkele minuten opladen.2

© Motorola

Ruimtelijke audio in elke omgeving

De ruimtelijke geluidservaring van Dolby Atmos® zorgt voor een meeslepende entertainmentervaring. Of je nu luistert via de twee grote stereospeakers van de telefoon of een koptelefoon, voel de verbeterde bas, zang en helderheid van al je favoriete content in Dolby Atmos. Voor opnames en telefoongesprekken maak je gebruik van de eerste triple array microfoon3 op een opvouwbare telefoon voor feilloos, consistent geluid en helderheid.

Laat je telefoon los op een groot scherm

De motorola razr 2022 is volledig uitgerust met Ready For-mogelijkheden – het Quick View-scherm en het nieuwe scharnierontwerp maken het nog makkelijker om de mogelijkheden van het apparaat te benutten zonder je telefoon open te hoeven klappen. Gebruik razr bijvoorbeeld als een draadloze muis of trackpad terwijl je mobiel gamen naar het grote scherm brengt, of klap razr gewoon in statiefweergave en zie er op je best uit op de webcam.

Beschikbaarheid en prijs

De motorola razr 2022 is verkrijgbaar in de kleur Satin Black en vanaf vandaag te koop in Nederland met adviesprijs van 1.199,99 euro.

© Motorola
  1. Based on the following unique feature combination not found in other vertical flip phones: large sensor size (1/1.5”), large Ultra Pixel size (2.0um), wide aperture (f/1.8), ultra resolution (50MP), Optical Image Stabilization (OIS), and Instant All-Pixel Focus.
  2. All battery life claims are approximate and based on the median user tested across a mixed use profile (which includes both usage and standby time) under optimal network conditions. Actual battery performance will vary and depends on many factors including signal strength, network and device settings, temperature, battery condition, and usage patterns. Battery must be substantially depleted; charging rate slows as charging progresses. Charger sold separately in some markets.
  3. The 1st foldable phone with a 3rd microphone for a more seamless audio experience and clearer voice quality as compared to foldable phones with 2 or less microphones.

Bron en foto © Motorola

Vorig artikelSpooky season has begun. Dit zijn de dertien deelnemers van de ijzingwekkende Halloween editie van De Verraders
Volgend artikelPolitie ziet sterke toename aanslagen met explosieven