Home Nieuws Gadgets & Electronica Ontdek de Galaxy XCover7 en de Galaxy Tab Active5: de ideale mix...

Ontdek de Galaxy XCover7 en de Galaxy Tab Active5: de ideale mix voor ondernemingen van nu

© Samsung

De nieuwe smartphone en tablet presteren overal, zelfs bij werk in extreem zware omstandigheden

Samsung kondigt de nieuwe Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 aan. Deze smartphone en tablet zijn geschikt voor de zwaarste uitdagingen, zoals veldwerk of werk op locatie waarvoor 5G-connectiviteit, mobiele processorprestaties en veel geheugen vereisten zijn.

Bovendien wordt de XCover7 geleverd met een krachtige camera en een groter scherm met een hogere resolutie, terwijl de Tab Active5 zowel met vervangbare accu’s als met de No Battery Mode gebruikt kan worden. De perfecte mix voor zeer uiteenlopende werksituaties, zoals productie, gezondheidszorg, detailhandel en de overheidssector.

“Samsung begrijpt dat bedrijven tegenwoordig apparaten nodig hebben die aan hun dynamische behoeften voldoen,” zegt Erik Seure, Head of Sales and Marketing B2B Benelux bij Samsung. “Daarom hebben we de Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 ontworpen, de ultieme robuuste apparaten voor veldwerk. Deze apparaten zijn niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook duurzaam en veilig, waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor werknemers die in elke situatie verbonden, productief en veilig moeten blijven.”

Ideaal voor werk op locatie

De Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 zorgen ervoor dat werknemers hun smartphones en tablets zorgeloos kunnen gebruiken. Beide apparaten zijn water- en stofbestendig, en daarmee geschikt voor veeleisende werkomgevingen als bouwplaatsen of winkelmagazijnen. De Galaxy XCover7 is schokbestendig bij vallen tot 1,5 meter, terwijl de Galaxy Tab Active5 bestand is tegen een val van 1,8 meter bij gebruik van de meegeleverde beschermhoes.[1]

De Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 zijn uitgerust met respectievelijk Corning® Gorilla® Glass Victus®+ en Corning® Gorilla® Glass 5, voor extra stevigheid en krasbestendigheid. De aanraakgevoeligheid van de displays kan worden aangepast[2], waardoor de apparaten ook makkelijk te gebruiken zijn door werknemers die handschoenen dragen. Ze zijn bovendien uitgebreid getest op gebruik met ontsmettingsmiddelen[3].

Verbeterde functies

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het belangrijk dat werknemers altijd online zijn. De Galaxy XCover7 biedt snelle en betrouwbare 5G en Wi-Fi 5, terwijl de Galaxy Tab Active5 met 5G en Wi-Fi 6 is uitgerust[4]. Zo kunnen werknemers efficiënter samenwerken. Ook zijn beide apparaten uitgerust met snelladen[5] en vervangbare accu’s, waardoor de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt.[6]

De Galaxy Tab Active5 werkt ook zonder accu in de No Battery Mode[7]. Hierdoor kunnen werknemers het apparaat non-stop gebruiken, bijvoorbeeld in een kiosk of voertuig, en het spaart de accu in warme omgevingen. De Galaxy XCover7 en Tab Active5 hebben bovendien POGO-aansluitingen. Werkplekken met POGO-docks[8] kunnen meerdere apparaten tegelijk opladen.

Het 6,6-inch display van de XCover7 heeft een groter oppervlak en een hogere resolutie vergeleken met eerdere generaties. Het heldere 8,0-inch scherm van de Tab Active5 biedt betere zichtbaarheid in de buitenlucht. Beide apparaten hebben een dun ontwerp met een lichtgewicht frame.

Maximale productiviteit en veiligheid

Het hogere luidsprekervolume[9] van de nieuwe apparaten zorgt ook op lawaaiige werkplekken voor een goede hoorbaarheid. Met de programmeerbare toetsen[10] kunnen snelkoppelingen worden gemaakt en het snel scannen van barcodes via Knox Capture[11] stroomlijnt magazijnwerk of het gebruik bij op mobiele verkooppunten (mPOS ).[12]

De Galaxy XCover7 en Galaxy Tab Active5 worden geleverd met ondersteuning voor Samsung Knox Vault[13]. Knox Vault beschermt kritieke gegevens, inclusief vergrendelscherm-informatie zoals pincodes, wachtwoorden en inlogpatronen. Deze op hardware gebaseerde, fraudebestendige beveiligingsoplossing beschermt de gegevens van gebruikers tegen zowel softwarematige hacking, als tegen hardwareaanvallen.

Beschikbaarheid

Beide producten zijn beschikbaar vanaf 10 januari 2024. De nieuwe Galaxy XCover7 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €359 en de Galaxy Tab Active5 voor een adviesprijs van €579.[14] Ga voor meer informatie over de nieuwste Galaxy-apparaten van Samsung naar news.samsung.com/galaxy.

///

[1] Gebaseerd op interne laboratoriumtestresultaten. Galaxy XCover7 is schokbestendig voor vallen tot 1,5 meter op stalen oppervlakken, en Galaxy Tab Active5 is schokbestendig voor vallen tot 1,8 meter op multiplex oppervlakken.

[2] Touch sensitivity verhoogt de responsiviteit voor leren handschoenen die dunner zijn dan 2 mm of minder, gebaseerd op interne laboratoriumtestresultaten. Apparaten kunnen worden gebruikt in natte omgevingen, maar niet volledig onder water. Onderwateraanraking is niet beschikbaar. De aanrakingsgevoeligheid kan variëren afhankelijk van het materiaal en de dikte van de handschoenen en van andere omgevingsomstandigheden.

[3] Gebaseerd op interne laboratoriumtestresultaten. Getest op ontsmettingsmiddelen, inclusief maar niet beperkt tot vloeibare ethanol, ethanolkatoen en chloorbleekmiddel.

[4] Vereist een optimale verbinding. Beschikbaarheid en werkelijke snelheden voor 5G- en Wi-Fi-netwerken kunnen variëren afhankelijk van de markt, provider, contentprovider, serververbinding en gebruikersomgeving. Neem contact op met uw lokale serviceprovider voor beschikbaarheid en details.

[5] Voor snelladen is een adapter vereist die een elektrisch vermogen van 15W of meer levert. Afhankelijk van de markt wordt de snellaadadapter mogelijk niet meegeleverd (en afzonderlijk verkocht).

[6] Extra vervangbare accu wordt apart verkocht. Alleen door Samsung gecertificeerde accu’s zijn geschikt voor gebruik.

[7] De No Battery Mode moet worden ingeschakeld en vereist een speciaal USB Type-C-voedingsaccessoire dat 9V en 2,3A of hoger ondersteunt, en PD 2.0 of hoger. Het gebruik van de No Battery Mode beperkt de CPU-prestaties en vermindert het maximale volume, de helderheid van het scherm, etc.

[8] POGO-oplaadstation wordt apart verkocht. De oplaadtijden van de accu kunnen variëren, afhankelijk van het oplaadvermogen dat door het oplaadstation wordt ondersteund. De capaciteit en prestaties van de accu kunnen na verloop van tijd afnemen.

[9] Vergeleken met Galaxy XCover5 en Tab Active3.

[10] Ondersteuning voor key mapping kan per app verschillen. Programmeerbare toetsen beperkt specifieke functionaliteiten.

[11] Voor gebruik van Knox Capture zijn een afzonderlijke app-installatie en licentieaankoop vereist. Beschikbaarheid kan variëren per markt en model. Voor het scannen van streepjescodes moet de app mogelijk opnieuw worden toegewezen aan een programmeerbare toets om de volledige functionaliteit te kunnen gebruiken.

[12] Knox Platform voor POS vereist een afzonderlijke oplossingsintegratie en vereist mogelijk een licentieaankoop voor gebruik. Beschikbaarheid kan variëren per markt, model of betaaloplossing.

[13] De hardware- en/of software-architectuur van Samsung Knox Vault kan per model verschillen.[14] Beschikbaarheid en timing variëren per regio.

Bron en foto © Samsung