Home Nieuws Gadgets & Electronica Ongekende vrijheid dankzij JBL’s nieuwste draadloze oordopjes

Ongekende vrijheid dankzij JBL’s nieuwste draadloze oordopjes

De JBL Live FREE NC+ en JBL Reflect MINI TWS zijn waterbestendig en beschikken over Active Noise Cancelling.

Geen snoeren, geen afleidingen. Twee nieuwe modellen met Active Noise Cancelling en IPX7 waterbestendigheid maken hun debuut in de veelzijdige volledig draadloze oordopjes-serie van JBL. De JBL Live FREE NC+ en Reflect MINI TWS hebben alles wat je nodig hebt: lange batterijduur, maximale levensduur en JBL Signature Sound.

Oordopjes in en… relax. Dankzij de Active Noise Cancelling op beide modellen ligt de focus op de muziek, en niet op de omgevingsgeluiden in de tram. Oversteken op een druk punt? Switch gemakkelijk naar de Smart Ambient-technologie voor volledige bewustheid van de omgeving. Kies de perfecte match voor jouw leven onderweg. 

Ultieme focus op je sportsessie met de JBL Reflect Mini TWS

Met de JBL Reflect MINI TWS zie je er goed uit vóór, tijdens en zelfs na je workout. De perfecte oordopjes voor een lange sportsessie dankzij de afspeeltijd van maar liefst 7 uur. En met de USB-C oplaadcase wordt dat zelfs 21 uur. Laat de regen je niet stoppen en ga voluit tijdens de hardloopsessie dankzij de IPX7 zweet- en waterbestendigheid. 

Met een keuze uit verschillende reflecterende kleuren is de JBL Reflect Mini TWS de perfecte accessoire voor elke outfit. En dankzij de oorvin met meerdere maten vallen de oordopjes niet uit je oor tijdens de yogales. Uit JBL’s onderzoek* blijkt dat pasvorm, batterijduur en geluidskwaliteit de top drie belangrijkste punten voor volledig draadloze sport oordopjes zijn.  De JBL Reflect MINI TWS is nu verkrijgbaar op JBL.nl voor €149 in zwart, wit en blauw. 

Met de JBL LIVE FREE NC+ blijf je relaxt als je het druk hebt  Geen afleiding meer met de JBL Live FREE NC+ oordopjes. Met Active Noise Cancelling en Smart Ambient technologie zijn deze oordopjes geknipt voor een ultieme werkfocus en leven on the move. Luister tot 7 uur ongestoord naar muziek met Active Noise Cancelling en tot 21 uur met de USB-C oplaadcase.

Via de speciale aanraakbediening, Google Assistent en Amazon Alexa selecteer je moeiteloos je nieuwste playlist. En met de Qi-compatibele draadloze oplaadcase zijn rommelige snoeren een irritatie uit het verleden. Naadloos verbonden, IPX7 waterdicht en een prachtig design: de JBL Live FREE NC+ is hier om jouw leven makkelijker te maken

De JBL Live FREE NC+ is nu verkrijgbaar op JBL.nl voor €159 in zwart, wit, blauw en roze.

Bron © JBL

Vorig artikelLoting tweede ronde Toto KNVB beker
Volgend artikelDe trailer van Amazon’s nieuw YA serie is nu beschikbaar
Ik ben de eigenaar van Planetzone