Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus onthult OnePlus Buds Pro 2 in samenwerking met Dynaudio: een feest...

OnePlus onthult OnePlus Buds Pro 2 in samenwerking met Dynaudio: een feest voor je oren

© OnePlus

Het toonaangevende technologiemerk OnePlus koerst stevig af op zijn doel om de wereld te laten genieten van high-quality audio met zijn nieuwe vlaggenschip-oordopjes. De draadloze OnePlus Buds Pro 2 zijn uitgerust met een hoop nieuwe functies en leveren een helder, natuurlijk en vol geluid dat perfect is afgestemd op de gebruiker. Deze ervaring is tot stand gekomen dankzij de unieke samenwerking met de Deense luidsprekerfabrikant Dynaudio. 

Kinder Liu, President van OnePlus: “Dynaudio heeft een lange geschiedenis in uitzonderlijke geluidskwaliteit. Het is een waar genoegen om samen met Dynaudio zoiets moois te mogen maken. Met dit partnerschap brengen we een allesomvattende geluidservaring naar onze gebruikers.”  De technologische harmonie op basis waarvan de OnePlus Buds Pro 2 is ontworpen, vormt de sleutel tot deze ervaring. In de Buds zijn de MelodyBoostTM Dual Drivers ingebouwd, een geavanceerde technologie afkomstig van premium luidsprekers en ontwikkeld in samenwerking met Dynaudio. Deze krachtige technologie is gecomprimeerd en vervolgens geïnstalleerd in de OnePlus Buds Pro 2 om helder zanggeluid en een diepe, vibrerende bas te produceren, zonder geruis. 

© JBL

De 11 mm woofer en 6 mm tweeter zorgen voor een zo realistisch mogelijk geluid. De 11mm driver richt zich op de lage frequentie voor een diepere, vollere, meer dynamische bas, terwijl de 6mm driver voor een breder geluidsbereik en pure, heldere vocals zorgt. Het coaxiale dubbele driversysteem van de OnePlus Buds Pro 2 Series kan de hoge en lage frequenties met gemak aan, waardoor gebruikers muziek kunnen horen zoals het klonk toen het in de studio opgenomen werd – zonder vervormingen. 

De koepel van de woofer is uitgerust met een kristal-polymeermembraan en een speciaal koepel- en randontwerp om de verbinding tussen lage en middenfrequenties en hoge frequenties te verbeteren. Hierbij wordt rekening gehouden met gedetailleerde vocals en hoge frequenties. In de woofer is hiernaast een siliconenrand verwerkt om de flexibiliteit en geluidstextuur van lage frequenties te verbeteren.  

De OnePlus Buds Pro 2 hebben een standaard equalizer (EQ) en drie aangepaste EQ’s: Bold, Serenade en Bass. Alle vier de EQ’s zijn afgestemd met Dynaudio, zodat gebruikers elk nummer kunnen beluisteren met zijn oorspronkelijke, pure klanken.  OnePlus zal meer details van de Buds Pro 2 onthullen op het OnePlus Cloud 11 Event op 7 februari 2023. 

Bron en foto © OnePlus