Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus komt met online pop-upevent voor aangekondigde introductie OnePlus 8-serie

OnePlus komt met online pop-upevent voor aangekondigde introductie OnePlus 8-serie

OnePlus, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in mobiele technologie, komt met een online pop-up voor zijn Europese community. De pop-up gaat live op 14 april 2020, na de introductie-keynote, om 18:00 uur.  


Net als de wereldwijde pop-upevents waar OnePlus zo bekend om staat, wordt ook de online pop-up een spektakel. Dankzij de online variant krijgt de Europese OnePlus-community toegang tot de nieuwste OnePlus-smartphone voordat hij officieel in de verkoop gaat. 


De OnePlus-community in Nederland heeft zijn enthousiasme voor eerdere productlanceringen laten blijken door uren in de rij te staan om de nieuwste apparaten als allereerste te ervaren. Daarnaast kregen zij op dit soort events de kans om te spreken met het OnePlus-team en andere community-leden.  


Voor deze bijzondere launch werkt OnePlus samen met Belsimpel om de Nederlandse OnePlus-community te voorzien van een unieke pop-upervaring. De pop-up heeft altijd als doel gehad ervoor te zorgen dat de meest enthousiaste community-leden de nieuwe OnePlus-apparaten als eerste konden ervaren. Aankomend pop-upevent zal daar niet van afwijken. Om 18.00 uur is de keynote afgelopen. Dan kunnen Nederlandse OnePlus-fans via Belsimpel.nl de nieuwe smartphone aanschaffen in een speciale, limited edition pop-upverpakking. Net als bij de live pop-upevents geldt dat je er snel bij moet zijn: de verpakkingen bevatten de eerste smartphones die naar gebruikers worden verzonden. 


Jeroen Elkhuizen, oprichter van Belsimpel: “Dankzij de samenwerking tussen Belsimpel en OnePlus die al jaren teruggaat, kunnen we nu ook de nieuwe OnePlus 8-serie naar de Nederlandse consument halen. Het naar Nederland halen van de allernieuwste telefoons sluit goed aan bij het DNA van Belsimpel. Ook in deze lastige tijd doen we dat weer, met de OnePlus 8! Via het Belsimpel-platform is het bovendien heel eenvoudig om er een passend abonnement of accessoire bij uit te zoeken.” 


Tuomas Lampén, Head of Strategy, OnePlus Europe: “De pop-up biedt ons de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze community door een bijzondere ervaring te creëren gericht op onze nieuwste smartphoneserie. Als digitaal merk willen we de community voorzien van dezelfde pop-upervaring, maar dan lekker vanaf de bank, met inachtneming van de veiligheid en gezondheid. De online pop-up stelt community-leden in staat een van de eersten te zijn die de OnePlus 8-serie in bezit hebben en hun ervaringen met de wereld te delen.” 


De speciale pop-upverpakking is ook – in beperkte oplage – verkrijgbaar via de officiële OnePlus-website.   Meer weten over de online pop-up? Bekijk op 14 april 2020 om 17.00 uur de keynote via de officiële OnePlus-website www.oneplus.com/launch of via YouTube onepl.us/8SeriesLaunchEvent