Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus introduceert OnePlus Warp Charge 30 Wireless

OnePlus introduceert OnePlus Warp Charge 30 Wireless

Het internationale smartphonemerk OnePlus introduceert zijn eerste oplossing voor draadloos opladen: Warp Charge 30 Wireless. De oplossing is beschikbaar op de nieuwe OnePlus 8-smartphones – die vanaf 14 april 2020 verkrijgbaar zijn – en is in staat een smartphonebatterij draadloos op te laden tot 50 procent in slechts 30 minuten. Met Warp Charge 30 Wireless voorziet OnePlus zijn gebruikers van een probleemloze, snelle manier van opladen.

De Warp Charge 30 Wireless is in staat op te laden met maximaal 30 watt en gebruikt daarvoor een serie geïsoleerde laadpompen. Daarmee biedt de oplossing een van de hoogste oplaadcapaciteiten in de branche. De rechtstreekse oplaadarchitectuur van de Warp Charge 30 Wireless maakt verder gebruik van een op maat gemaakte chip voor betere communicatie tussen het draadloze-oplaadstation en de smartphone, en dus een verhoogde oplaadefficiëntie.

OnePlus hecht grote waarde aan snelheid en is voortdurend op zoek naar de snelste en meest geavanceerde technologieën die de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. De nieuwe Warp Charge 30 Wireless is niet alleen een van de snelste oplossingen op de markt voor draadloos opladen, maar ook een van de meest innovatieve technologieën die de draadloze toekomst van OnePlus ondersteunt.

“Onze producten zijn ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de problemen waar onze gebruikers tegenaan lopen”, vertelt Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. “Nieuwe technologieën worden pas geïmplementeerd als ze uitvoerig zijn getest en voldoen aan onze hoge standaard. We streven ernaar gebruikers topkwaliteit te bieden. Na drie jaar uitgebreide R&D zijn we verheugd om een van ’s werelds snelste oplaadtechnologieën eindelijk beschikbaar te maken voor onze gebruikers.” Meer informatie over OnePlus Warp Charge 30 Wireless en het verhaal achter de oplossing vind je hier