Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus introduceert de Nord 2 x PAC-MAN limited edition

OnePlus introduceert de Nord 2 x PAC-MAN limited edition

Wereldwijd technologiemerk OnePlus kondigt de OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition aan, een toestel dat de grenzen van de geweldige alledaagse telefoon verlegt, in een modern jasje dat een van de grootste iconen uit de gaming-wereld eert. 

OnePlus zet alles op alles om steeds weer verfrissende, rijke ervaringen en innovatieve producten van hoge kwaliteit te bieden voor haar community, die ze zich na jaren nog steeds zullen herinneren. In het verleden heeft het merk samengewerkt met vele prominente IP’s en andere merken, zoals Avengers, McLaren en Cyberpunk 2077, met unieke en speelse ervaringen als resultaat.  De OnePlus Nord 2 x PAC-MAN-editie is een ode aan een iconische franchise die de wereld van gaming openstelde voor een breder publiek en levert dezelfde populaire specs en functies van de Nord 2, in een verfrissend pakket dat entertainment naar een hoger niveau tilt.

Uniek ontwerp & software

De OnePlus Nord 2 PAC-MAN is uniek in zijn kleur, materiaal en afwerking (CMF). De handset wordt geleverd met een vernieuwde achtercover met een dual-layer ontwerp met fosforescerende inkt op de binnenste laag. Hierdoor kan het toestel oplichten in het donker en het bekende doolhof van het PAC-MAN-spel projecteren.   

Deze unieke editie is meer dan een kloon van de UI van OxygenOS met een knipoog naar PAC-MAN. De software van het toestel is volledig gegamificeerd door het invoegen van games, challenges en tal van exclusieve (en verborgen) branded content met elementen die je zelf kan ontgrendelen.   

Prijs  De OnePlus Nord 2 x PAC-MAN Edition zal verkrijgbaar zijn in een enkele variant met 12GB RAM en 256GB opslag, voor de prijs van €529. Meer details worden binnenkort bekendgemaakt. 

FYI: Vanaf vandaag hebben leden van de OnePlus-community de kans om een OnePlus Nord 2 x PAC-MAN te winnen via

https://www.pac-man.oneplus.com

Bron en foto © One Plus

Vorig artikelEenmalige special over onze toekomstige koningin Amalia
Volgend artikelMarc-Marie Huijbregts ontwikkelt eigen parfum; Marc-Marie for men