Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus creëert maanregenboog en legt deze vast met de OnePlus 9-serie

OnePlus creëert maanregenboog en legt deze vast met de OnePlus 9-serie

Het zeldzame maanregenboogfenomeen, dat met het blote oog bijna niet te zien is, is door OnePlus gereproduceerd om de #TrueColors van de volle maan vast te leggen met de OnePlus 9-serie

OnePlus heeft de lucht van Londen verrijkt met een kunstmatige maanregenboog, van oorsprong een zeldzaam natuurfenomeen dat op slechts een beperkt aantal plaatsen op onze planeet waar te nemen is. Het fenomeen vindt plaats als het licht van de maan wordt gebroken door waterdruppeltjes in de lucht.

Met behulp van krachtige lichtprojecties die bij de perfecte lichtomstandigheden van de volle maan door een muur van mist werden gestraald, creëerde het merk Londens eigen kunstmatige maanregenboog, met op de achtergrond de Tower Bridge. Het fenomeen werd vastgelegd via de OnePlus 9-serie. Het tot stand brengen van de maanregenboog nam twaalf uur in beslag en er was zestig ton aan milieuvriendelijk gerecycled water per uur voor nodig. Het uiteindelijke verschijnsel kwam tot leven met behulp van een krachtige lichtprojector met 20.000 lumen.

A rare Moonbow phenomenon, recreated by OnePlus and shot on OnePlus 9 Series, co-developed with Hasselblad (the makers of the camera that captured the first picture on the moon). Designed to showcase the true colour capabilities of the handset, the installation launches OnePlus’ True Colour campaign, where followers can win the trip of a lifetime by sharing authentic images of their locality. See OnePlus.com/uk for details.

Een natuurlijke maanregenboog is meestal te zwak voor het menselijk oog om waar te nemen. Maar dankzij de camera van de OnePlus 9-serie, ontworpen in samenwerking met Hasselblad, werden de moeilijk waar te nemen kleuren van de maanregenboog gekalibreerd en duidelijk zichtbaar in de cameralens. Zo werd het fenomeen vastgelegd zoals de natuur het ontworpen heeft.

Bron en foto © OnePlus