Home Nieuws Gadgets & Electronica Nu beschikbaar: JBL® PartyBox On-The-Go en PartyBox 310 – Rock waar je...

Nu beschikbaar: JBL® PartyBox On-The-Go en PartyBox 310 – Rock waar je ook bent die gitaarsolo of karaoke!

Je favoriete nummers mixen en kiezen uit de vetste lichtshows – met de nieuwste JBL PartyBox On-The-Go en PartyBox 300 staat niets een goed feestje in de weg! Deze nieuwe luidsprekers koppelen de unieke JBL Pro Sound aan een lichtshow die synchroniseert met de muziek, zelfs als jouw moves uit de maat zijn!  Een combinatie van krachtig geluid en optimale draagbaarheid; de JBL PartyBox On-The-Go en PartyBox 310 zijn nu beschikbaar. 


JBL PartyBox On-The-Go 

Waar de nacht je ook brengt, de JBL PartyBox On-The-Go staat aan je zijde. JBL’s meest compacte PartyBox heeft echt alles wat je nodig hebt om het feestje op gang te brengen én overal met je mee naartoe te nemen. Pulserend licht dat gesynchroniseerd met je meebeweegt, een bijgeleverde JBL draadloze microfoon, een ingang voor je instrument en de optie om twee speakers draadloos aan elkaar te koppelen. En dat is nog niet alles…De draagbare luidspreker heeft een flessenopener, gevoerde schouderriem en biedt spatwaterdichte bescherming. 


De JBL PartyBox On-The-Go is nu beschikbaar op jbl.nl en geselecteerde retailers voor €299. 

JBL PartyBox 310

Groots geluid, betoverende lichten en ongelofelijk krachtig geluid – de JBL PartyBox 310 is gearriveerd! Met soepel glijdende wielen en een uitschuifbaar handvat kun je overal je favoriete afspeellijsten afspelen. Verzamel je partycrew, plug je gitaar of microfoon in en kies een lichteffect dat bij de sfeer past. Met een batterijduur van maar liefst 18 uur houd je het feest gaande van pre-party tot after-party. 
De JBL PartyBox 310 is nu op jbl.nl en geselecteerde retailers beschikbaar voor €499

Bron © JBL