Home Nieuws Gadgets & Electronica NIEUW! Zhiyun SMOOTH Q2

NIEUW! Zhiyun SMOOTH Q2

Zhiyun  introduceert de nieuwe Zhiyun SMOOTH Q2. De Zhiyun SMOOTH Q2 is een draagbare mobiele gimbal die iedereen in staat stelt een filmer te zijn. Met professionele filmmakers functies en een ultra lange levensduur van de batterij, stelt de Zhiyun SMOOTH Q2 je in staat om alle belangrijke momenten in je leven vast te leggen. Direct via de native camerafuncties binnen je smartphone

De echte pocket-size smartphone gimbal


Zhiyun heeft op basis van haar marktkennis over gimbals nu de ultieme compacte vormfactor gevonden zonder enig compromis in functionaliteit. Ze hebben met oog voor precisie en toewijding elk detail veranderd om een oplossing van pure eenvoud te kunnen bieden aan filmmakers van alle niveaus. Met de SMOOTH Q2, de smartphone gimbal die direct klaar is om zonder gedoe te gebruiken, heeft Zhiyun de ultieme smartphone gimbal ontwikkeld die de term ‘compactheid’ in de wereld van gimbals opnieuw definieert.

Uitermate klein, ultra sterk. 

In tegenstelling tot alle andere gimbals op de markt, hoef je de Zhiyun SMOOTH Q2 niet op te vouwen om hem klein te maken. Met een lengte van slechts 20,4 cm is de SMOOTH Q2 bijna net zo klein als een zonnebrillen etui. De minimalistische aluminium body is gemaakt voor maximale stevigheid. Gecoat met zachte siliconen en het handvat ligt comfortabel in je hand.

Functionaliteit in eenvoud.

Schakel tussen veelzijdige opnamemodi met slechts één knop. Naast de Pan Following Mode, Following Mode en Lock Mode, heeft de SMOOTH Q2 een geïntegreerde Vortex Mode, die videomakers de vrijheid geeft om 360-graden barrel shots in alle dimensies te maken. De nieuwe Full-Range POV-modus maakt 360 graden synchrone beweging op drie assen mogelijk, wat een meeslepend effect aan je video geeft.

Batterij levensduur van een hele dag!

De SMOOTH Q2 wordt aangedreven door een uitermate sterke Li-ion batterij (4500 mAh) en heeft dan ook een levensduur van 17 uur bij een volledig opgeladen batterij. Daarnaast heeft de SMOOTH Q2 een micro-USB-poort die het mogelijk maakt om je smartphone tijdens het gebruik op te laden via en powerbank. Het opladen van je SMOOTH Q2 doe je via de meegeleverde USB-C naar USB kabel. 

Alle momenten vastleggen in deze snelle wereld.

De SMOOTH Q2 ondersteunt directe controle vanuit je native iOS- of Android smartphonecamera voor het maken van foto’s en video’s! Zonder gebruik van enige App. Hierdoor beschik je over een razendsnelle manier om die unieke momenten vast te leggen.

Quick Release ontgrendeling voor directe in- en uitschakeling.


Zhiyun denkt aan elk detail om je smartphone gimbal compact en nog belangrijker, gebruiksvriendelijk te maken. De innovatieve snelsluiting en de handige smartphone klem zorgen ervoor dat je je smartphone in een fractie van een seconde kunt in- en uitschakelen. Maximaal laadvermogen is overigens 260gram

Nieuw portret stand voor live-streaming.


Met de SMOOTH Q2 kun je op een wel heel makkelijke manier naar de portretmodus gaan. Door het bewegen van je hand schuin omhoog of door je smartphone handmatig in de verticale stand te zetten. Start je live stream nu!

ZY PLAY App voor meer geavanceerde functies.

De gratis ZY PLAY App opent een nieuwe wereld van filmmaken voor je. Naast de afstandsbediening via je camera en gimbal, kunnen geavanceerde functies zoals timelapse, panorama en slow motion eenvoudig worden gerealiseerd via de ZY PLAY App. Bezoek ook de vrienden van Lightcollector om gimbal tutorials te bekijken en nieuwe inspiratie op te doen!

Beschikbaarheid en prijs

De nieuwe Zhiyun SMOOTH Q2 is per direct beschikbaar in de Benelux. De adviesverkoopprijs inclusief B.T.W. bedraagt € 149,00.

d