Home Nieuws Gadgets & Electronica Logitech G introduceert G413 SE mechanisch gaming-toetsenbord in fullsize- en TKL-uitvoering

Logitech G introduceert G413 SE mechanisch gaming-toetsenbord in fullsize- en TKL-uitvoering

© Logitech

Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag het Logitech G413 SE Mechanical Gaming Keyboard en G413 TKL (Tenkeyless) SE Mechanical Gaming Keyboard aangekondigd. Deze betaalbare nieuwe toetsenborden zijn ontworpen voor precisie en prestaties. Zo beschikken ze over gaming-grade mechanische switches met extreem duurzame PBT-keycaps die bestand zijn tegen slijtage, vervagen en glanzen.

“We hebben veel tijd besteed aan het zorgvuldig ontwerpen van toetsenborden die geavanceerde prestaties leveren met precies de juiste functies,” aldus Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech Gaming. “Gemaakt met sterke, duurzame materialen en hoogwaardige functies, zijn deze toetsenborden een uitstekende optie voor gamers die een mechanisch toetsenbord willen voor een geweldige prijs.”

De G413 SE is voorzien van tactile switches, die compromisloze prestaties leveren en waarneembare activering bieden voor gamers die de voorkeur geven aan directe feedback. Bovendien zijn de toetsenborden voorzien van PBT-keycaps, die zijn ontworpen om lang mee te gaan en hitte- en slijtvast zijn; waardoor ze een van de meest duurzame PBT-keycaps op de markt zijn.

Met witte LED-verlichting en een mat-zwarte behuizing als ruggengraat van het toetsenbord, is het resultaat een minimalistisch design, uitgebalanceerd met functies die dit toetsenbord een must-have voor gamers maken.

Daarnaast is het toetsenbord ontworpen om betrouwbare toetsinvoer te leveren in vergelijking met andere mechanische toetsenborden voor niet-gamers, met de toevoeging van 6-key rollover en anti-ghosting. Dit houdt in dat meerdere toetsen tegelijk kunnen worden ingedrukt, terwijl ze nog steeds door de computer worden geregistreerd om zo speciale moves in een game uit te voeren.Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G413 SE en Logitech G413 TKL SE mechanische gaming-toetsenborden zijn vanaf februari 2022 verkrijgbaar bij LogitechG.com en bekende retailers tegen adviesprijzen van respectievelijk € 79,99 en € 69,99.

https://www.logitechg.com/nl-nl/products/gaming-keyboards/g413-se-gaming-keyboard.920-010437.html

https://www.logitechg.com/nl-nl/products/gaming-keyboards/g413-tkl-se-gaming-keyboard.920-010446.html

Bron en foto © Logitech