Home Nieuws Gadgets & Electronica LG’s eerste QNED Mini 8k LED TV’s te zien op digitale CES

LG’s eerste QNED Mini 8k LED TV’s te zien op digitale CES

 LG Electronics (LG) toont haar eerste QNED Mini LED TV’s ooit tijdens de virtuele CES® 2021. De Mini LED TV’s zijn de meest premium modellen in het LCD TV-aanbod van LG. De TV’s zijn een enorme sprong voorwaarts in LCD TV-beeldkwaliteit. Dankzij de kwantumdot- en NanoCell-technologieën met Mini-LED’s als lichtbron zijn de helderheid en het contrast veel beter dan die van conventionele LCD-televisies. De nieuwe line-up bestaat uit tien nieuwe 4K- en 8K-modellen in verschillende formaten, tot 86 inch.

LG OLED blijft de meest premium TV-ervaring, met zelf oplichtende pixels en een onovertroffen kijkervaring, en met de LG QNED Mini LED TV’s komt LG met een aantrekkelijke nieuwe optie. Het zijn de eerste TV’s die quantum dot en NanoCell combineren in één toestel, waardoor de LG QNED-TV’s ongelooflijk nauwkeurige kleuren produceren en de geavanceerde LED-achtergrondverlichting zorgt voor een beter contrast en diepere zwart. Met een verversingssnelheid tot 120 Hz geven deze TV’s de beweging soepeler en natuurlijker weer.

De LG QNED televisies leveren HDR-beeldkwaliteit met een rijk contrast, diepe zwarttonen, een breed kleurengamma en een ongelofelijke kleurnauwkeurigheid. LG maakt dit mogelijk met de innovatieve Mini LED-achtergrondverlichting die bestaat uit bijna 30.000 kleine LED’s die een ongelooflijke piekhelderheid en een contrastverhouding van 1.000.000:1 produceren in combinatie met bijna 2.500 dimzones en geavanceerde lokale dimtechnologie.* Dit alles zorgt voor verbluffend levensechte beelden die de grenzen van het scherm lijken te verleggen en de gebruiker de TV intrekken. LG noemt de LG QNED Mini LED de nieuwe LCD TV om te verslaan. LG’s 86-inch 8K QNED TV zal vanaf 11 januari te zien zijn in LG’s virtuele beursstand tijdens CES 2021.

Bron © LG

Vorig artikelTrailer The Little Things met Denzel Washington gelanceerd
Volgend artikelOpgelicht?! enquête wijst uit: 85% van de politie denkt dat oplichters meestal met hun daden wegkomen
Ik ben de eigenaar van Planetzone