Home Nieuws Gadgets & Electronica LG gram: lichtgewicht laptops voor optimale productiviteit

LG gram: lichtgewicht laptops voor optimale productiviteit

LG Electronics (LG) toont op CES een nieuwe lijn gram-laptops. Ultralicht, ultra-draagbaar en met uitzonderlijke prestaties en een lange batterijduur. Met deze eigenschappen zijn de LG gram laptops overal mee naar toe te nemen en te gebruiken. In combinatie met een stijlvol design en een schermverhouding van 16:10 voor hogere productie toont LG een veelzijdige optie voor hybride professionals.

De nieuwe lijn bestaat uit vijf nieuwe modellen: LG gram 17 (model 17Z90P), LG gram 16 (model 16Z90P), LG gram 14 (model 14Z90P), LG gram 2-in-1 16 (model 16T90P) en LG gram 2-in-1 14 (model 14T90P), allemaal met schermen met een beeldverhouding van 16:10 die zijn ontworpen om werken efficienter te maken. Door meer schermruimte aan te bieden dan de meeste schermen op de markt, kan de LG gram meer informatie tonen. Het toetsenbord en touchpad zijn ook vergroot om sneller en makkelijker te typen. Ondanks het grotere formaat is de laptop nog steeds licht en compact. De LG gram is zodoende de perfecte oplossing voor de huidige, hybride, manier van werken: of je nou op kantoor, onderwerg of thuis bent, iedere LG gram biedt altijd een optimale ervaring.

Met een hoge resolutie, die 99 procent van het DCI-P3-kleurengamma toont, zijn de nieuwe beeldschermen perfect voor zowel entertainment als werk, en leveren ze een geweldige beeldkwaliteit met levendige, nauwkeurige kleuren, een uitstekend contrast en scherpe details. Met de dunne schermrand word je het scherm ingezogen en het zorgt voor een verfijnde en premium look.

Om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers, zijn de LG Gram laptops Intel® EvoTM Platform geverifieerd en gebruiken ze een 11e generatie Intel® CoreTM-processor met Iris® Xe Graphics en snel LPDDR4x-geheugen. LG gram modellen 17Z90P, 16Z90P en 16T90P zijn voorzien van 80Wh high-density batterij om te zorgen voor langere gebruiksperiodes tussen oplaadbeurten, waardoor het niet langer nodig is om altijd een adapter mee te nemen.Het vlaggenschip, gram 17, heeft een groot scherm voor een ultralichte laptop en weegt nog steeds maar 1,35kg. De nieuwe LG gram 16 en 14 wegen respectievelijk slechts 1.19kg en 1kg en zijn slechts 1.67cm dik. Dankzij LG’s ultradunne bezels en de verborgen scharnieren hebben. Alle drie de modellen een indrukwekkende scherm/bodyverhouding (STBR) van 90 procent.

Zowel de 16- als 14-inch versies van de LG gram 2-in-1 bieden een ongelooflijke vrijheid dankzij het unieke 360-graden scharnier van LG. Ze zijn de lichtste in hun klasse. Ze ondersteunen Wacom AES 2.0 en kunnen gebruikt worden met stylus pen voor navigatie en controle, en stelt creators in staat om te genieten van een soepele en nauwkeurige tekenervaring.

Bron © LG Electronics