Home Nieuws Gadgets & Electronica Leica introduceert de Leica M10-P White edition

Leica introduceert de Leica M10-P White edition

Transcontinenta B.V., distributeur Leica in Nederland, introduceert met de nieuwe Leica M10-P “White” een nieuwe kleurvariant voor de iconische Leica meetzoeker camera. Het nieuwe volledig witte ontwerp van de M10-P camera is geïnspireerd op de zeer populaire M8 White Edition uit 2009: De boven- en onderplaat zijn afgewerkt met witte verf, welke is afgestemd op de hoogwaardige, wit lederen bekleding van de body. Zilveren bedieningselementen met witte gravures vormen de finishing touch aan het designconcept van de Leica M10-P “White”.

De Leica M10-P “White” wordt geleverd als set met een zilver verchroomde versie van het Summilux-M 50 mm f/1.4 ASPH. objectief. De gravures op het objectief zijn ook in het wit, zodat deze overeenkomen met die op de camera. Een wit lederen riem met het Leica reliëf en een wit lederen etui voor het objectief maken de set compleet. Deze set is beperkt verkrijgbaar in een wereldwijde gelimiteerde oplage van slechts 350 exemplaren. Alle Leica M10-P “White” camera’s hebben een uniek serienummer.

De technische specificaties van zowel de camera als het objectief zijn identiek aan die van de standaard modellen. De Leica M10-P is bijzonder discreet en richt zich op de essentiële camerafuncties. Hierdoor is de camera de belichaming van de essentie van M-Filosofie. De sluiter van de M10-P is vrijwel geluidloos en is de stilste sluiter van alle Leica M-camera’s ooit gemaakt. Het discrete geluid van de bijna onhoorbare sluiter maakt van deze camera het ideale gereedschap voor het maken van authentieke foto’s vanuit het hart van het leven zelf. Het bedieningsconcept van de Leica M10-P voldoet aan alle verwachtingen van veeleisende fotografen van hun Leica-M verwachten, en volgt in de voetstappen van alle voorgaande Leica-M camera’s.

Beschikbaarheid
De Leica M10-P “White” is zeer binnenkort te koop bij de Leica Store Amsterdam en de Leica Store Lisse.

Vorig artikelJan Smit, Ali B e.a. kraken de kluis van StukTV
Volgend artikelFijne Feestdagen!