Home Nieuws Gadgets & Electronica Kingston Technology ontvangt Intel-platformvalidatie voor DDR5-geheugen

Kingston Technology ontvangt Intel-platformvalidatie voor DDR5-geheugen

© Kingston

Kingston Technology Europe Co LLP, een dochteronderneming van Kingston Technology Company, Inc., wereldleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat de DDR5 UDIMMS – die binnenkort zal verschijnen – een Intel-platformvalidatie heeft gekregen. Dit is de eerste en belangrijkste mijlpaal in de validatie van compatibiliteit tussen Kingston DDR5-geheugenoplossingen en Intel-platformen die gebruikmaken van DDR5.  

               Kingston’s introductieportfolio van DDR5-geheugen zal de eerste zijn in een reeks krachtige oplossingen – van lage tot hoge capaciteit – in verschillende vormen. Allemaal, ter ondersteuning van de op DDR5 gebaseerde platforms die het komende jaar hun debuut zullen maken.  Kingston heeft de  volgende generatie DDR-geheugen ontwikkeld en  levert meer dan 10.000 DDR5 UDIMM exemplaren aan belangrijke moederbordfabrikanten en technologiepartners ter ondersteuning van de lancering van het platform. Door partners in een vroeg stadium te ondersteunen, draagt Kingston bij aan het leggen van de basis voor een succesvolle productlancering.   

               Al meer dan drie decennia is Kingston het geheugenmerk dat klanten kiezen voor hun systemen. Eerder deze week maakte Kingston bekend te zijn uitgeroepen tot grootste externe leverancier van DRAM-modules ter wereld, volgens de meest recente ranglijst op basis van omzet van analistenbureau TrendForce. Dit is het 18e achtereenvolgende jaar dat het bedrijf deze toppositie bekleedt en bevestigt dat Kingston een toonaangevende speler is in de markt. Met de lancering van nieuwe platformen in het vooruitzicht, maakt Kingston zich op om een reeks DDR5-geheugenmodules op de markt te brengen met verbeteringen op het gebied van prestaties, data-integriteit, compactheid en schaalbaarheid voor de komende jaren.                 Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA: “We kijken uit naar de onthulling van ons nieuwste DDR5-portfolio en hebben belangrijke investeringen gedaan om de aanstaande lancering mogelijk te maken. Door in een vroeg stadium onderdelen in te kopen tijdens een wereldwijd tekort om onze productie-infrastructuur uit te breiden met de nieuwste DDR5-platforms, zijn we in staat om aan de vraag naar grote aantallen te voldoen. Kingston neemt het voortouw met de volgende generatie geheugen. Van het partnerniveau tot en met de eindgebruiker, Kingston Is With You.” 
De kwaliteit van Kingston geheugen wordt gewaarborgd door een gelimiteerde levenslange garantie, gratis technische ondersteuning en legendarische Kingston betrouwbaarheid.

www.kingston.com

Bron en foto © Kingston

Vorig artikelKunstbende lanceert nieuw platform
Volgend artikelHotel Transylvania: Transformania exclusief naar Amazon Prime Video