Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL Quantum 350 Wireless headset is nu beschikbaar

JBL Quantum 350 Wireless headset is nu beschikbaar

© JBL

Ben je klaar om je concurrenten achter je te laten? Het wordt je makkelijker gemaakt dan ooit, dankzij de volledig draadloze JBL Quantum 350 met JBL QuantumSOUND Signature. Deze nieuwste toevoeging aan de JBL Quantum-serie is speciaal ontworpen voor pc- en consolegamers en blaast je omver met al zijn functies. 

Als jij echt wilt winnen, telt ieder geluid. Hoe klein ook. Met JBL’s QuantumSOUND Signature en JBL QuantumSURROUND bevind jij je altijd in het midden van de strijd. De draadloze, DISCORD-gecertificeerde JBL Quantum 350 heeft een afneembare, richtingsgevoelige boommicrofoon, zodat jouw roep om versterking of je gejuich om de overwinning altijd gehoord worden.

De JBL Quantum 350 is jouw trouwe teamgenoot, zelfs tijdens de langste gamesessies. Dankzij draadloze 2.4G-verbinding en een batterijlevensduur van 22 uur hoef je geen moment meer te missen. Hou je spel scherp en je hoofd koel met de comfortabele lichtgewicht oorkussens van traagschuim. Tijd om op te laden? Met USB-C-snelladen kun je één uur afspelen met slechts vijf minuten opladen, en met Power & Play kun je gewoon opladen tijdens het gamen, zodat je geen moment hoeft te missen.

De JBL Quantum 350 Wireless-headset is nu voor €119,99 te koop via jbl.nl. *Compatible met PC, Sony PS4 and PS5, niet compatible met Xbox consoles.

Bron en foto © JBL

Vorig artikel[video] Grenzeloze vriendschap in waargebeurd drama ‘Our Friend’ op Film1
Volgend artikelMilo Meskens lost EP ‘A Letter’ 15 oktober; AB show 27 november
Ik ben de eigenaar van Planetzone